Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(
Toto som teda naozaj nechcela... :(
som nevedela, že táto téma je o mne...
barbinka naozaj nie si ani z daleka dokonala :D
ahojte, uznavam, ze som urobila hlupost ze som to sem pisala, ale ako vravi Malinovka- nemala som to komu povedat :( Vcera som uz nechcela prilievat olej do ohna a tak som sa mu snazila nevypisovat aspon smsky, no vecer som mu zavolala a snazila sa znova ospravedlnit, povedal mi ze som ho velmi zahanbila, ze nepojde radsej ani von za kamaratmi ako by sa hanbil vysvetlit im preco ma spatnu naladu, vsetko som to skazila, koli mne prisiel aj o kamarata :(
Barbinka prajem ti aby si vzdy takto myslela a nikdy ta nestrhlo pokusenie, je to naozaj zlo
...: prepáč, že sa tu nezamýšľam nad spisovnosťou. ale dík, ako som písala, nie som dokonalá.
milá barbinka, keď si vyštudovala učiteľku ...
tak by si mala vedieť že sa píše:
tak si uvedom... nie sa
malinovka: ja som nenapísala, že nikdy nikoho nepodvediem, lebo neviem, čo sa stane. ja som písala, že som nikdy žiadneho priateľa nepodviedla. treba čítať s porozumením.
Lilli: k tebe len toľko, ja dokonalá nie som. ja som napísala, aby neurážala ostatné ženy, ktoré nepodvadzajú. To, čo písala nebol názor (ak si si nevšimla), ale útok na nepodvádzajúce ženy. Nikomu som tu nevýčitla, že niekoho niekto podviedol, tak sa milá lilli uvedom, čo píšeš.
lilli...ak si na tomto fore, tak si urcite hladala pomoc,z toho dovodu sem chodim aj ja. Ja tiez ked mam nejaky problem, hladam pomoc,ale obraciam sa na svoje kamaratky. Mozno kolkanka ziadne nema, alebo s nimi teraz nemoze byt.
Barbinka: NIKDY NEHOVOR NIKDY
Lili,Klarka, suhlasim s vami...a kolkanka to uz urobila takze urcite nepotrebuje niekoho aby ju odsudzoval za to
ja by som poopravil, hadaju sa tu skoro vylucne zeny
ved ako inak, vacsina zien su bohuzial hasterive slepice
nechápem prečo sa tu dohadujete... však celá tá téma je podvod a výmysel