Toto som teda naozaj nechcela... :(

Príspevok v téme: Toto som teda naozaj nechcela... :(
kolkanka

Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(

barbinka

Lilli: no celkom sa rozosmiala. ukážeš mi nejaký príspevok, kde som niekomu nadávala a urážala ho? Som nečakala od teba, že si ešte začneš vymyšľať.
A milá lilli ja nikomu svoje názory nevnucujem a tiež som tu nikoho nezačala urážať, len som bránila všetky nepodvádzajúce ženy.
a ďalšia vec je tá, že ten prvý príspevok v tejto téme nebol adresovaný, tak som nejako nepochopila, že prečo mi píšeš. takže mi už nepíš, nezaujímaš ma.

Lilli

barbinka už to nechaj tak a čítaj sama po sebe..tvoje slová hovoria úplne čosi iné ako sa nás tu snažíš teraz a opäť presvedčiť.

so skuousenost

Lilli. Barbinka nam asi nebude taka dokonala, ako nas presviedca, ked hovoris, ze je pomaly v kazdej teme, asi nema v skutocnom zivote dost priatelov, alebo ludi, ktorych by mohla poucovat, resp. asi ju nema kto pocuvat, lebo normalny clovek neznasa taketo typy.

Lilli

for so skuousenost:
veľmi slušné názory, klobúk dolu, nenadarmo sa hovorí- život ťa naučí.
Ja si myslím, že nejde ani tak o tolerantnosť, skôr o schopnosť odpúšťať= túto schopnosť žiaľ nemá každý, táto schopnosť je totiž podmienená jednou vecou- odpúšťať dokážu iba tí, ktorí milujú iných viac než sami seba a milovať iných viac než sami seba a ak sú to úplne cudzí ľudia .. takí človek má u mňa úctu a rešpekt.

for kolkanka:
teraz je to už iba na tvojom priateľovi, či takí je a či to dokáže. Myslím, že chyba sa dá odpustiť, ak však opakuje človek tú istú chybu niekoľkokrát.. Odpúšťať sa donekonečna nedá a odpustenie je potrebné si vážiť, ten kto si ho neváži si nezaslúži aby mu bolo odpustené..

so skuousenost

Malinovka, suhlasim s tebou. Take dokonale bytosti, ako niektore tu pisuce sa raz zobudia z toho sna a capnu priamo na hubu. Ale tolerancii sa da naucit.