Ach jaj, ako zacat :( mam 22 a so svojim priatelom sme spolu uz od sestnastich, bol moj prvy vo vsetkom, cize je mojou prvou velikou laskou a tak isto aj o panenstvo som prisla s nim, vsetko to teda vyzera nadherne az na to ze som urobila neskutocnu hlupost :( proste mi zacalo vrtat hlavou ci s kazdym by to bolo take iste alebo ja neviem.. som sa proste rozhodla, ze to skusim aj s inym, ale takto som to nechcela, necakala som ze si to potom budem takto strasne vycitat, chcela som to len skusit a tym to malo hasnut, co mam robit? zabudnut alebo s pravdou von? Moc priatela lubim a teraz sa mu skor vyhybam :(
Toto som teda naozaj nechcela... :(
ak to nebolo myslene na jej osobu, tak k comu sa vyjadrujes?? Ako nechapem, snazis sa prekrucat to co si povedala. Ale ty si nepodstatna, podstatna je tu kolkanka.
Samozrejme, ze nevera nieje v poriadku, ale nikdy nevies co ti zivot prinesie, vies mozes byt verna ty, ale podvedie ta priatel, takze tak.
skuousenost : niekedy mám veľa roboty a niekedy nemám žiadnu. ale o toto tu vôbec nejde.
malinovka a podľa tebe je nevera v poriadku? je to svinstvo voči tomu druhému človeku. a vôbec som tým neútočila kolkanku. stalo sa, to že by som jej mala nadávať jej určite nepomôže. nebolo to myslené na jej osobu.
baby, prestante s tym!
preco tu riesite, ci barbinka niekoho kritizovala?
podla mna ani nie, ale to je vcelku jedno
drzte sa temy, ta je jasne stanovena, kazdy nech tu prispeje svojim pohladom, skusenostami alebo predstavami o nevere a o tom, ci ju treba tolerovat, hovorit o nej, alebo nie.
inak vidim Barbinka, ze tu na fore si oblubena:-D:-D
tieto svinstvá prisudzovať aj ostatným... si napisala. Pod tymito svinstvami rozumiem aj to co spravila kolkanka, cize to nieje kritika??
Za chyby sa platí! A nehádajte sa, lebo medzi vás vletím...:-DDD
malinovka: kolkanku som ako kritizovala? tak mi to ukáž.