ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

kikulka

dominika_s tým individuálnym plánom majú baby pravdu,moja sesternica porodila v 17(dnes má krásnu 4ročnú dcérku a tiež o tom zo začiatku nechceli jej rodičia ani počuť,ale ked sa mala narodila,tak to už bolo iné=))...proste napíšeš žiadosť riaditeľke o individualne študium,s tým,že sa budeš učiť doma a v škole ťa preskúšaju tak 2-3krát do mesiaca,aspoň sesternica to tak mala a chodila na obchodnú akadémiu a teraz si robí externe výšku,tak sa neboj,všetko sa dá,treba chcieť a nenechaj sa odradiť tým,že ti osud prekazil plány,všetko sa deje z nejakého dôvodu a ja verím,že budeš šťastná,držím ti place

lenuliatko

alebo si daj aspon detsku vyzivu alebo to ovocie.musis nieco zjest.a aky to ams trening?dufam ze nie basket alebo nejaka gymnastika.lebo stym budes musiet asi nejaky cas prestat.

imunitka

Skus si nakrajat aspon nejake ovocie alebo si daj hrozno. Tam mas rychly zdroj energie a tiez sa to da jest, ked ma clovek taketo nervy. Poznam to.

dominika_

najest sa nemozem proste nejde to:(nedostanem do seba nic
a pocas dnesnej noci toho vela nenaspim kedze som si az teraz zohnala ulohy zo skoly co som sa v piatok flakala:(a mam toho pozehnane:(
a k tomu zajtra este trening :/

MiracleOfTrue

lenuliatko ma predbehla s tym individualnym planom...
dominika toto je pre teba isto najstresujucejsie obdobiezivota musis mysliet hlavne na seba aj na babo..nie je dobre ked nejes a nespis posnaz sa aspon trochu sa poriadne najest..
z coho potom babetko narastie ked nebudes jest?hm..

lenuliatko

idividualny plan ti urobia v skole.robia to pre ziakov napriklad ktory su nejako dlhodobo chory alebo napriklad pre holky ktore otehotenli.skola dokaze vyjst v ustrety.vyhodit ta nemozu to by bola sikriminacia.takze urobia ti plan a ty budes podla neho postupovat.budes sa ucit asi viacej doma a potom budes chodit na preskusavania alebo velke testy.zvladnes to.
a poriadne sa najedz!!!!!

dominika_

individualne plany?!to su ake?
ja chodim zvecsa len do nefajcirskej kaviarne..
ale tak dnes som nebola dlho brutalne ma boli hlava a zaludok:(asi z toho ze som posledne dni poriadne nespala a dokopy nic nejedla..

MiracleOfTrue

neboj skola sa da zvladnut mozno nie teraz mozno prerusis na rok skolu ale potom sa mozes vratit:)a dostudovat alebo su aj individualne plany dohodnes sa s ucitelmi a bude dobre o to sa neboj..
ale skus obmedzit aj hlucnu zabavu alkohol a nafajcene priestory okis?