ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

machulka006

dominika a ČO TO TRENUJEŠ, povieš nám už?

A môžeš to mať aj zo stresu, ale akto neprejde alebo ak sa to zhorší, tak na pohotovosť

dominika_

nenamahala sa som..bola som na treningu ale nenamahala somsa vobec len som sa brutalne pohadala s trenerom:/kedze som nechcela hrat a ma necchel pochopit

machulka006

namáhala si sa nejako? bola si na tom tréningu? a vlastne čo to trénuješ? nieje to zase sranda,a le napríklad niekedy takto dokážu vystrašiť v tehotenstve aj zastavené vetry...
Prípadne zváčšujúca sa maternica, v ktorom si týždni?

lenuliatko

raz sa ztoho baba bude tesit.len to musi este predychat lebo to urcite necakala.babo je vsak velka radost a to jej zmeni zivot k lepsiemu.

mj003

a súhlasím s kikulkou, všetko sa deje z nejakého dovodu. Čo keby si mala osudom dané že v neskoršom veku nebudeš moct mať detičky? Tak už jedno v brušku máš a teda sA Z NEHO TEš. dRž SA

mj003

Dominika súhlasím so všetkým, čo sa tu píše. Neviem na aké chodíš treningy, ale ak je to šport s loptou, gymnastika, tanec ktorý nie je vhodný v tehotenstve, tak sa budeš musieť na treningy vykašľať, lebo možeš ublížiť bábatku. Vysvetli priateľovi, nech to povie čím skor, lebo potom stratí odvahu aj tú malú čo má a nepovie to nikdy, veď ani pre teba to nebolo ľahké povedať to vašim a urobila si to. Nech sa k tomu postaví ako budúci otec, ktorý je zodpovedný a potrebuje ochrániť teba a svoje drobčiatko. Ľahko sa hovorí a ťažko koná, ale zy si zatiaľ svoje urobila, povedala si to vašim tak je teraz na rade on. Ty si v oveľa vačšej nevýhode než je on, to mu daj najavo. On nie je tehotný a nie je mu zle, nemusí si dávať pozor, čo zje, kam ide, či spí alebo nie atď. Tak nech ti s tým pomôže. Povedz mu nech si klikne sem na net a zapojí sa k nám do debaty. Slovná pomoc od nás je málo a nevyrieši vaše problémy ale možno vám dodá trochu síl to zvládať. Predsa sme len starší a máme nejaké tie skúsenosti. A ty papaj, snaž sa spať. Jedy, hoci ti nechutí aspoň ovocie-banány, hrozno,majú veľa cukru, dodajú ti energiu a tež majú vitamíny, nepodceňuj to. A neboj, budeš skvelá matka, to je schopnosť ktorú my ženy máme od malička pri hre s bábikami, za ktoré by sme kedysi aj život položili.Je to niečo čo muži nemajú, niečo nevysvetliteľne silné a krásne,pri čom dokážeme prežiť všetky bolesti i trápenia a vedeli by sme ich zvládnuť opakovane ak by to bolo potrebné. Neboj, ZVLÁDNEŠ TO!!!!!!!!!!