ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

dominika_

moj priatel chce prist lenze rodicia mu to nechcu dovolit a vraj nema tolko vlastnych penazi aby prisiel takze chce to cas..

lenuliatko mne nebyvalo nikdy zle az teraz tie posledne dni odkedy viem isto ze cakam babetko ale nie nejako brutalne len tak trochu..

lenuliatko

aj z neplanovaneho babatka sa da tesit.aj z nechceneho.da sa tesit zo vsetkeho co si vezmes ako nieco krasne,a dieta tym krasnym v zivote urcite je.len to este tak neberies...
ako sa vlastne citis ty teraz?viem ze asi na hovno uplne.ale myslim tak zdravotne.nie je ti velmi zle?alebo ta neboli podbrusko?musis sa sledovat aby sa ti nieco nestalo mas teraz stresove dni velmi.a kedy pride ten tvoj priatel?

panča

Domi, naozaj sa neboj-doma to vsetko prehrmi a vrati sa viac-menej do starych kolaji. Rodicia sa ukludnia a podporia Ta -v podstate uz im ine ani nezostava. A o pol roka z nich budu ti najstastnejsi stari rodicia. (S dietatkom sa da dalej studovat, len si to bude treba trosku zorganizovat.)Vsetko bude zase dobre, len sa musis dat dokopy po psychickej stranke. Stres ublizuje Tebe aj babatku

lenuliatko

mj003:ja som jedinacik cize ani neviem kde sa nabralo take chcenie mat dietatko tak skoro.kedze nemam surodencov nemohla som si vyskusat ake to je vstavat ku nim v noci prebalovat ich a tak.ale zavidela som vzdy(v dobrom)zene ktoru som videla a mala brusko alebo uz dietatko.a bola som hotova ztoho.nekedy mi az bolo do placu ked som si uvedomila ze este musim pockat.aj ked som vtom obdobi este nebola mozno pripravena na planovane babo.no a marek bol tiez vzdy takeho nazoru.aj ked ma 22 rokov.videla som nanom ze sa vie postarat omna a vedel yb sa aj o babo.uzivi nas v pohode.ked ma poziadal o ruku myslela som ze sa mi sniva.mame som vsak musela velmi do podrobna vysvetlit ze marek sa omna dokaze postarat ze dobre zaraba a taketo veci.nesuhlasila stym velmi ale vyhovorila som jej to.nie kazde manzelstvo tak skoro s akonci rozvodom.aj ked neviem nikdy co sa moze stat.ja nezijem buducnostou ale pritomnostou.a mojou pritomnostou je marek a dieta ktore cakam snim :)

mj003

a Lenuliatko, so svokrou ti prajem veľa trpezlivosti. Ona tu večne nebude a ty s ňou život našťastie nežiješ, dobre že manžel drží pri tebe. To je to naj

mj003

Dominika držím palce,si odvážna a potom čo si napísala že sa bojíš o budúcnosť ale tešíš sa i na bábo si dokázala že si už len predsa dospelejšia a chceš niesť zodpovednosť za pokladík ktorý v tebe rastie. Pár dní a rodičov to prejde. Ako bolo spomínané,len sa z toho musia otriasť. A pravda, určite si vyčítajú že s tebou nepreberali túto tému.
Lenuliatko ty si asi moja krvná skupina,mám podobný názor na život ako ty, tiež som sa chcela vydávať po strednej ale zatrhli mi to,tak som šla na VŠ a po prváku som im oznámila,že sa vydám a basta. Môj cieľ bola rodinka,odvtedy sa mi oveľa ľudnejšie žije.Tiež som síce nebola tehotná,až v treťom roč. som štátnicovala v 9. mesiaci. Nemám svokru ako ty, mám s ňou super vzťah,ale u našich by sme nemohli žiť. Moju mamku mám rada nadovšetko,ale príliš sa stará. Veľmi chce pomôcť, ale neuvedomuje si že ja jej pomoc už až tak nepotrebujem. Tak sme sa odsťahovali až 100 km od nich a teraz sme už tretí rok v KE. Mám 23 a dcérka má 15 mesiacov,môj najdrahší pokladík.
Dominika daj vedieť ako dopadneš, pohladkaj svoje bábo za nás všetkých a vrav mu už teraz ako veľmi ho ľúbiš

MiracleOfTrue

dominika nesklamala si rodicov ver mi oni su len v soku trochu z toho:)nebojaj ich to prejde casom urcite ale hlavne sa tym netrap a zbytocne sa nerozculuj..mysli na to malinke..

dominika_

vedela som ze sa buduhnevat vedela som ze sa im to pacit nebude ale nemyslela som ze az tak:(

keby sa dalo nad tym nerozculovat vsetkym strasne ma to trapi ako som rodicov sklamala...