ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

pančavmnp

Domi, tak velmi mi je luto, ako sa trapis. Si naozaj presne vo veku mojej starsej dcery-tiez bude mat v decembri 17. Ked Ta boli podbrusko, urcite to nevesti nic dobre-dokonca to moze byt zaciatok samovolneho potratu. Ak sa da, chod na pohotovost.Nech uz to vsetko dopadne akokolvek, budem na Teba mysliet a drzat Ti paste

MiracleOfTrue

dufam ze bude vsetko v poriadku drzim ti palceky dominika len sa snaz potom menej stresovat...
daj potom vediet ako:)

lenuliatko

fuuuha dominika co vystrajas?pravdepodobne na teba vplyva stres a urcite sa ti roztahuje maternica.davaj pozor.chod na pohotovost.tieu si myslim zeby si tam mala zajst.na zaciatku tehotenstva ma tiez bolelo podbrusko.mala som to z roztahovania matrenice

MiracleOfTrue

nemala si sa hadat az prilis vela stresu zazivas..ked sa bojis o svoje babetko povedz to mame/otcovi a chodte radsej na pohotovost pre istotu aby z teba strach opadol

dominika_

hravame dievcensky futbal; trener ma chcel silou mocou donutit ist hrat jeden zapas ja somnechcela zemam svoje problemy ze proste nemozem a proste sme sa na tom chytili:(
z mojho okolia to vedia len rodicia a moj priatel nikto viac..
nemoze to ze ma boli podbrusko nejako uskodit babetku??bojim sa..

machulka006

a dúfam, že si mu vysvetlila, že nemôžeš hrať...
nech si pán tréner zvykne, že za chvíľi už vôbec nebudeš hrávať

neva

Dominka,na trening na nejakú dobu zabudni. Mala by si sa viac venovať sebe a dieťatku.
Zdôverila si sa už aj inej blízkej osobe - napr. stará mama, krstná mama, teta, triedna učiteľka, kamarátky - teda neviem aký máš s kým vzťah, ale snád sa nájde osoba, ktorá Ťa pochopí a podporí. A čo mamina, už sa rozpráva s Tebou?