ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
podla mojho nazoru imunitka aj catherin maju uplnu pravdu..dominika a daj vediet, ako dopadlo to bolenie podbruska..
mj003 - ja som mala termin az 4.7., takze dcerka sa troska poponahlala..my sme boli dohodnuti pre dievcatko na mene Monika..ale asi 2mes.pred porodom zacal manzel zobronit, ze chce Betku.ja som tiez v juni narodena, 14., takze tiez to bol pre mna oneskoreny najkrajsi darcek :).
Dominika, teraz uz musis brat ohlad aj na dietatko. Treningy by si uz mala vynechat. Mas v sebe dalsieho cloviecika, co znamena zodpovednost zanho. Skus sa co najviac vyhybat stresom a hadkam. Je pravda, ze teraz este budes mat doma chvilu stres a asi aj v skole, ale najdolezitejsie aspon v tych neskorsich mesiacoch tehotenstva je zit v harmonii. Aby to nemalo zly vplyv na dieta.
dd, dcerka sa volá Timea, meno sa nám páčilo obom, ale termín som mala na 27.6.-v deň mojich promócií:-). 26-teho juna som sa zase narodila ja, takže trochu oneskorený ale krásny narodeninový darček som dostala.
Dominika tak to tu sledujem, celý "tvoj problém". Bola by som celkom rada keby si toto tvoji rodičia prečítalui. Sama som mama a viem, že keby som sa dozvedela takéto niečo, riadne by ma to zaskočilo. ALE!!! Netreba riešiť čo by bolo keby bolo a keby sa nebolo stalo a podobne. Tvoji rodičia by sa mali zamyslieť nad tým, že UŽ SA STALO, nedá sa mávnuť rukou a tehotná prestaneš byť... Mali by si uvedomiť že už aj tak dosť trpíš, si bezmocná, na všetko sama a nevieš si rady čo ďalej. Spolu s tebou trpí aj to bábo a pritom stačí tak málo! Od rodičov by som očakávala úplnú podporu, od mamimy minimálne vysvetlenie čo sa bude stebou celé tehotenstvo diať, aby si to tu chúďa nemusela riešiť cez net. Ako rodičia by si mali zachovať chladnú hlavu a rozvahu a byť oporou. Pracujem ako sociálna pracovníčka a keby sme mali rozumných rodičov, nemuseli by sme riešiť samovraždy mladých dievčat, potraty a úteky z domova. ČO TAKTO POVEDAŤ DCÉRE: UROBILA SI CHYBU ALE ODPÚŠŤAME TI, SPOLOČNE TO ZVLÁDNEME! BUDEME STÁŤ PRI TEBE A BUDEME TI OPOROU!!! Pretože o tomto všetkom to rodičovstvo je. Veľa šťastia.
dufam,ze tie krce nic neznamenaju...
Dominika velmi ta obdivujem ja som otehotnela v 16..tehotenstvo som tajila,vedela o tom iba moja mama.Dieta som donosila a porodila(dala som ho na adopciu)....a teraz to lutujem najviac v svojom zivote....
Dominika mas moj obdiv u nas v rodine prave riesime podobny problem 15rocna neter je v tretom mesiaci ale s romom.Nie som rasista ale chlapec ma 18 a je to pekne cislo nikdo si nevie predstavit co bude na potrat je uz asi neskoro.A socialna kuratorka len kruti hlavou.
chcela som ti dominika este povedat ze si zasluzis obdiv zato vsetko.zato ze si nepodlahla panike a zalezi ti na malickom.verim ze babatkom dospejes a zemnis nazro na vela veci v zivote.moja mala mi zmenila moj zivot a poriadne.a pozeram ze sa o babo velmi bojis. a to je znak toho ze si to uz konecne zacinas uvedomovat a zacinas mysliet na seba.musis byt teraz trosku sebecka a robit veci vo svoj prospech lebo co je v tvoj prospech je aj v prospech babatka.a pomoze ti to.