ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
Dominika,z tvojho prispevku citit,ze uz si omnoho viacej pokojnejsia,urcite ti velmi pomohla ocinova podpora.Aj maminu to casom prejde,len to chce cas.Teraz vidis,ze si urobila dobre,ze si to povedala rodicom,ze si v tom nezostala sama a mas sa o koho opriet.Ocino maminu casom spracuje,je dolezite,ze aspon jeden z tvojich rodicov pochopil,ze potrebujes pomoc a vycitky uz teraz nepomozu.Drzim ti velmi velmi palce :D
Lenuliatko, dufam, ze si sa neurazila, mala by som napisat , ze je to trochu "svihnute" s tymi uvodzovkami. Mozno sa to vymyka z priemeru, tiez som mala svoje vytuzene dietatko velmi skoro a niekto to nemusi pochopit, ale aj velmi mlade maminy miluju svoje babatka, nie len 35 rocne, co si najprv vybuduju karieru, zariadia byt, kupia auto, nasertia peniaze.
Drzim Ti palce, nech je vsetko tak, ako si prajes a ako si si to vysnivala, nech ta Tvoj manzel nesklame, dievcatko nech je zdrave a nech sa Ti dari aj neskor na vysokej skole.
Lenze idealny zivot neexistuje, preto som napisala nieco o sebe, aby ste vedeli, ze nie je koniec sveta, ked aj vsetko nevyjde, ako si to predstavuju hlavne nasi rodicia.
Vo svojej mladosti som mala "strasne rada" poznamky typu, ...ta si dobabrala zivot...
Dominika, tesim sa, ze rodicia, hlavne ocino, to zobrali takto, mamina je mozno citlivejsia, ako sa zda, mozno jej to potrva dlhsie, kym sa s tym vyrovna, ale urcite Ta neprestane mat rada a bude Ti pomahat ako sa len bude dat.
Aj s tou skolou je to super. skola je dolezita.
A ty Lenuliatko, nemysli si, ze kazdy je taky sikovny ako Ty. Nie ze by ma nemrzelo, ze som nedokoncila skolu, naopak, ale som tu aj tak, pracujem, urobila som kurz a robim pracu ktora ma bavi, keby som mala ukonceny gympel, ani by ma nenapadlo robit toto, co robim, v tom case som velmi chcela robit v banke a to si zase teraz neviem ani predstavit, asi by ma to nebavilo.
Neviem. Som vsak spokojna.
moja mamina o tom vie uz je len na nej kedy ju prejde hnev voci mne..horsie to bude s priatelovymi rodicmi..su o dost horsie povahy ako moji rodicia:/
moj tatko sa im zatial nedovolal ale ked budem vedeit ich reakciu tak to napisem..utekam teraz an stretko so spoluziackou aby som vedela aspon co dnes v skole nove :)zatim ahojte
a daakujem vam vsetkym za nazory a rady..viem ze som mozno trochu rojko trochu trapna bola ale strasne som sa bala a aj bojim toho ze cakam babetko..
tvoj tatino má u mňa VEĽKÉ plus=)....uvidíš,všetko sa na lepšie obráti a neboj,aj maminka to pochopí,len možno jej treba viac času,ale určite ťa pochopí
ja som si nikdy nemyslela ze sa mo j ocino zachova takto..odkedy som vedela ze cakam babetko myslela som si ze skor to zoberie mamina nez on..ale zazraky sa deju:)
ale verim ze aj mamina to raz predycha mozno skor mozno neskor ale tesi ma ze aspon ocino ma zacal trochu chapat..
teraz som najpravdepodobnejsie v 16tyzdni s tym ze babetko by sa malo narodit niekedy okolo 23marca bud. roka(tj na velku noc)..
ja proste ani sama neviem aky mam vztah k tomu babetku..proste mne dodnes pripada este stale ako sen..
no vidiiiis tak to je super.verim ze ti musi byt uz aj lepsie.ocini si skor uvedomil ze nemozes nato ostat sama :ňto je fajn.maminu to prejde.musi to stravit.ved jej amle dievcatko bude mat amle babatko vies to je supa riadna.
takze si videla svojho drobca. a ako sa ti paci ?:)v ktorom si to tyzdni?
dominika, normalne som dojatá, z tvojho ocina :)