ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
Dominika, citam tvoju temu ako kazdodenny serial, tvoje dietatko bude stastne, lebo tolko ludi z celeho slovenska na neho mysli, no krasne. tvoj ocko sa prejavil ako zdravy chlap a nie ako jesitna zena. niekedy zeny vedia byt viac tvrde, ale aj ocko jej pomoze to premoct. neboj. hlavna vec ze uz mas spojenca. a uz ta aj napadli mena, ake by si mohla dat ?
aha..no tak nic ale.2 ronick dokoncis nejako.a potom uvidis ako treti.ci budes zvladat take ucenie popri malom.ved kym bude spat dalo by sa to nejako.verim ze nejako ti vyjdu v suterty v skole :) neboj.este si uzijete zabavy neboj sa.ked ta male prvy krat kopne to bude radosti.mna mala kope nonstop.a este sa aj teraz otocila lebo mam stresy.takze sa nestresuj aj ty aby vsetko dopadlo eno nuno :)
lenuliatko ano gympel ale nie treti rocnik ale druhy..
priatel mi slubil ze ma v tom nenecha tak dufam ze ozaj nenecha:)
inac priatel ma zajtra narodky..:)
drzim ti palce, uvidis ze cas vsetko vyriesi, prajem vela stastia tebe aj tvojmu babetku a hlavne vela vela vela zdravia, mamku to časom preboli a všetko bude lepšie, možno to neunesu najlepsie ani jeho rodicia ale budu sa s tym musiet zmierit a aj s tym ze ich skvely synator caka dieta, dufam ze zoberie za to ten tvoj chlapec zodpovednost a bude ta podporovat, budem sledovat dalej toto forko
to je fajn ze sa chces ucit.to je dobry pristup.verim ze dokoncis treti rocnik a potom mozes aj rok ostat doma s babatkom a potom pojdes do 4.rocnika.skus si to tak nejako vybavit.kamoskina spoluziacka si to takto vybavila.a v pohode zvladala :)takze sa uc aby si nevypadla ztoho kolobehu.chodis na gymko vsak?to nie je teda lahka skola.tiez som tam chodila :D
to je jasne ze budem na seba davat pozor:)
teraz aspon na ten tyzden-dva mam problem so skolou zazehnany moja asi najlepsia spoluziacka bude pisat vsetko v skole cez kopirak sebe do zosita a rovno aj mne na papiere a potom mi to hodi do schranky a uz bude len na mne aby som sa ucila..musim chciet a snad to zvladnem
draha dominika, poviem ti ze viem ako sa citis.ked som mala 16 tak som sa po polrocnej znamosti milovala s mojim priatelom, ale stala sa nam nehoda tak som to povedala mojej macoche,ocovej zene.neotehotnela som ale zakazali sa mi s nim stretavat a nakoniec ten vztah stroskotal(aj koli nemu)len ti chcem povedat,ze bud rada,ze zijes s maminou aj ocinom dokopy lebo vlastna mamina ta viac pochopi ako nevlastna.teraz budem mat 21 rokov, som 4 roky vo vztahu s priatelom,byvame spolu.a je mi dobre ani nikdy predtym.tym ti chcem povedat,ze ked budes za nieco bojovat,vyplati sa ti to.drzim ti palce s babetkom. aj ja by som chcela ale teraz nemozem:)ale strasne sa tesim na ten cas ked budem vediet ze som tehotna.preto teraz nemysli na nic zle a davaj si na seba pozor..
Dominka, veľmi sa teším, že sa Tvoj ocino takto k tomu postavil. Je to pekné a snáď to aj osud tak chcel, že keď nie mamina, tak ocino je ten, kto Ti podal prvý pomocnú ruku. Verím, že tak ako Ti píšu ostatné pisateľky, je to len otázka času keď sa mamička postaví vedľa Teba, aby Ti pomáhala. Určite, ani tie slová, čo Ti včera pred odchodom na pohotovoť povedala, nemyslela zle, tak ako vyzneli. Určite sa v duchu obávala o Teba, len na vonok je ešte stále taká tvrdá. Myslím, že sa teraz chvíľku bude o Teba zaujímať cez ocina.
nie neurazila som sa,.vies ja to ebriem tak ze som mala len viacej stastia asi.odkedy soms a vydala nemusela som riesit otazky typu ci budeme mat z coho vyzit a ci budem mat na vysku a na veci pre malu.manzel zaraba dost a je z bohatsej rodiny.co ma aj svetle stranky ale bohuzial sa ukazali aj zle a to ej jeho mama ktorej preskocilo a robi mi problemy a vytahuje na oci ze som na rizikovom teda nedokazem ani udrzat dieta.uplne jej hrablo namozog.ale to je uz iny pribeh.no len som tym chcela povedat ze je to aj o stasti niekedy.ale verim ze kazdy dokaze co chce aj ked niekto mozno rychlejsie a niekto pomalsie.takze tak no.ja nemam problem stym byt mlada mamicka.mne sa to paci :)nechapem zeny ktore hovoria ze najprv kariera peniaze auto dom a az potom dieta to m pripada akoze nieco do zbierky.lenze dieta nie je do zbierky.ale su aj vynimky ktore to myslia dobre.ze naozaj si chcu najrpv zarobit aby mali dietatko z coho uzivit.