ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

imunitka

Dominika, urcite je to stresom a nevyspatostou, tiez mozno aj tym, ze malo jes. Na bolest hlavy pomaha, ked si osprchujes hlavu takou vlaznejsou vodou a budes zhlboka dychat. Ale pozor, aby sa ti nezakrutila hlava pri tom dychani:)
A potom si lahni do postele, maj tam uplnu tmu, zakrut sa do perinky, nech ti je teplucko a na celo a oci si daj este studeny obklad. A skus sa porozpravat s babatkom:)

dominikaa_

ahojte,celu vcerajsiu noc som preplakala vecer som bola na chvilku prec z domu a proste ked som sa vratila domov vsetko nasvedcovalo tomu ze sa mamina s ockom pohadali:(ocino mi len na to povedal ze sa nemam do toho starat ze su to len ich problemy uz..strasne ma to trapi ked sa nasi hadaju a viem ze je to kvoli mne....
v skole je vsetko nastastie vpohodicke ked nebudem chodit do skoly tak mi bude spoluziacka nosit poznamky pridem raz za cas do skoly ked niecomunebudem rozumeit dam si to profakom vysvetlit..pocas ich volnych hodin alebo cez prestavky napisem pisomky a bude vsetko ok...aspon v skole teda....
tolko som len chcela idem zalahnut spat neni mi najlepsie:/

sarin

mj003 :) si jasny priklad ako clovek moze byt stastny aj ked nema miliony :) prajem krasny zivot nech sa ti dari, bolo nadherne citat tvoj pribeh :)

wansa

AHOJ DOMINIKA!!!ja od mojich surodencou som najmladia a prva som sa vydala lebo som sa musela tiez som tehotna ale mam uz 19 tiez som nevedela ako to mam povedat nasim ale nejak som to musela povedat zo zaciatku to zobrali hociako ale teraz sa tesia na vnuca co raz viac!!!!tak ti drzim palce aby si to zvladla

mj003

Lenuliatko,je to naozaj tak, že je dobré mať aj trošku financií pokope a až potom založiť rodinku. Máš výhodu, že manžel je z bohatšej rodiny a dobre zarába, tak máš o starosť menej. Ako som spomínala, vydala som sa v 19. Manžel mal 21,ale v tom čase bol nezamestnaný,lebo pracoval v ČR a tam dal výpoveď koli svadbe,pretože po nej už nechcel odo mňa odchádzať. Čo sme sa nasťahovali do KE,našli sme si obaja robotu,ja popri VŠ a on otvoril živnosť na stolarinu(inak super výhoda mať muža stolára,je pedant na také veci,vždy mi všetko opraví,urobí,...)Ale keďže sme boli mladí a nemali sme ušetrené, mali sme to z výplaty do výplaty. Nemôžem povedať, že sa máme zle, má v celku dobrý príjem,len si nikdy nevieme odložiť korunky,lebo vždy niečo nové kupujeme, bola to chladnička na splátky, lebo sme nemali, keď sme splatili ju, vzali sme práčku, potom sme kúpili auto a splácame teraz to.No a keď vezmeme jeho odvody, poistky, mobily, a rôzne iné šeky, tak to väčšinou aj po 3 rokoch stále ide z výplaty do výpl. Dcérku sme strašne chceli, bola plánovaná s tým, že sme vedeli že ak ju budeme mať, bude dlhšie trvať kým prišporíme. Aj tak ju máme a v živote som to neoľutovala, lebo je to to najsladšie stvorenie pre mňa. Sme ešte stále v podnájme, lebo sme na všetko sami. Nemáme nikoho a ani by sme nechceli aby nám niekto finančne pomohol. Hľadáme pozemok, takže ak nájdeme, hneď berieme úver, pretože tie "nádherne nízke" ceny v KE sú úžasné. K tomu platím 5000,- mesačne dcérke za jasličky, je jej tam veľmi dobre, krásne sa vyhrá, ja mám 1-izb. byt a doma sa nudí,hlavne keď prší a nemožeme von. A musím začať pracovať, keďze chceme riešiť budúcnosť, lebo s manželovho príjmu ešte aj pozemok a moju VŠ nevystačíme. Myslím že som pre svoju dcerku najlepšia mamina a ľúbim ju nadovšetko, hoci veľa ľudí nechápe ženy ked dajú dieťatko do jasieľ. Nie som karieristka, chcem aby sme sa mali dobre, aby sme mali pozemok a domček a preto treba niečo obetovať. To ma uspokojuje, že dcerka v školke neplače, len ked ju odo mňa berú. a k tomu všetkému máme teraz trochu horšie obdobie lebo manželovi zistili celiakiu a to sú zase ďalšie výdavky na drahšiu stravu a keď sa "darí", tak ti ešte aj auto vykradnú ako nám dnes v noci a urobia škodu 30 000,-. Možno som tým niekoho unudila, ale necítim sa tiež najlepšie, Dominika, ospravedlňujem sa, toto ja stránka pre teba. Nič no, život ide ďalej, bude dobre len to treba prežiť. Prídu aj horšie chvíle.