ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
Leni, nezabijaj ju, nech si len zije ten svoj biedny zivot, ked nechape, ze rizikove tehotenstvo nie je dosledkom neschopnosti zeny, ze na tom nema ani najmensiu vinu, ak to nejde vsetko bez problemov, potom nema vyznam vobec sa takou osobou zaoberat. Mozes si tym rozculovanim iba uskodit a tiez babetku a to nechces. Kasli na nu, ona si mozno mysli, ze robi dobre, ved by to bola do neba volajuca bezocivost, keby to robila preto, aby ti uskodila a tym aj svojmu vnucatku. Skus sa s nou v pokoji porozpravat a vysvetlit jej, ze ty lubis jej syna a ona tiez, takze ste na jednej lodi. Mozno potom pochopi. Hlavne sa s nou nehadaj a bud na nu mila, uvidis, ci to zaberie. Mate spolocny ciel, stastie jedneho cloveka, ktoreho obe lubite, nie ste si navzajom konkurencia.
No svokra si mysli, ze ta moze kontrolovat ako vlastne decko, ba este viacej kvoli tomu, ze si sa stala sucastou jej dietata.. Urcite sa to da riesit, ale velmi zalezi od toho, aky vztah ma manzel k mame. Ak je manzel otvoreny a nema problem jej povedat v rozumnej miere svoje, tak je to pohoda, ale ak je manzel mamickin mazanek, tak to bude horsie, budes sa na to musiet odvazit ty:)
lebo je to psychopat.manzel siel na sluzobku do madridu do piatku tam bude.vcera letel a svokra uz dnes prisla ma skontrolovat ze ako to unas vyzera a ze ci nieco robim a ze ci viem ze mam ist podpisat nejake dokumenty do firmy :D bude to trestne ak ju zabijem v amoku?:D ona ma kontroluje viac ako nejaky hygienik potraviny
baby nemate navod ako zabit svokru?????:D
zuzanka ma pravdu.dominika mala by si chodit do skoly kym mozes.nevzdvaj to hend a zaciatku ze ostanes doma.vie saky je gympel vynechas par hodin a si v haji.tam treba makat pravidelne.mala by si chodit do skoly aspon do pol roka ved prides aspon na ine myslienky zamestnas sa ucenim a nebudes mysliet na blbosti.chodis do druhaku nie?neviem ci uz ste mali biologiu ale ak nie dozvies sa plno novych veci aj o vselijakych vitaminoch a tak co ti pomoze pri babatku.bude to v pohode.len sa nevzdavaj hned na zaciatku roka.co budes doma robit?a take nechodenie do skoly by ti ani mozno neuznali.kym mozes tak tam chod :) kamosky ti urcite pomozu.teraz mas uz 2 tyzdnovy sklz asi ked si hovorila a to je uz dost.
ja_ona - nechaj si svoje videá pre seba... jej rodičia to už vedia, aj priateľ...
a keby aj chcela ísť na potrat... je to jej rozhodnutie...
všetci dobre vieme aj bez videí ako sa potraty robia...
JA_ONA treba citat pekne od zaciatku, potom by si vedela, ze rodicia a aj priael to uz vedia.... a na potrat asi tazko, ked je vo strvtom mesiaci.... a videa si nechaj pre seba :-)
ahooj dominika....ja len dufam ze ked to oznamis rodicom a priatelovi,tak si to male krasnucke stvorenie nedas vziat.Nad takym niecim ani neuvazuj,ja viem ze si mlada mas cely zivot pred sebou ale to co sa robi na potrate je humus a drasticke zavrazdenie nenarodeneho babetka....ak chces ti poslem video a zmenis nazor ak si rozmyslala nad potratom...Rodicia ti urcite pomozu a podrzia :o) budem drzat palceky