ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

lenuliatko

dd ty ma uz poznas asi fakt dobre...mirka ja ti velmi zavidim tu svokru.unas je to tak ze svokor je velmi mily obcas mi zavola ako sa mam ako sa ma malicka a ze ci sa citim dobre ci mi netreba pomoct s niecim.napriklad dnes mi zavolal ze ked je marek v madride ci nepotrebujem vyniest nejaky nakup alebo nejake veci z auta a tak.tak mi nakoniec prisiel pomoct s nakupom lebo bol trosku vacsi kedze doma sa uz vsetko mimulo :D dali si kavu pokecali sme sadli sme si na terasu a vyhrievali sme sa na slniecku.normalne idilka on je uplne iny.a jeho zena ako taka harpia.len ma zomna nervy.nebyvaju spolu ale nie su od nas ani tak daleko zeby ma nemohla kontrolovat.nejaku pol hodku cesty mozno.ale to je aj tak jedno baby ona si najde cestu.niekedy sa citim akov zlom sne.niekedy mam chut vziat nohy na plecia a utiect od problemou ako kazda 19 rocna baba :D no co uz co som si navrila musim si aj zjest.ale aj tak neolutujem nic ztoho co som doteraz urobila.
nebudem k nej nikdy zla ani jej nebudem nadavat nema to vyznam pretoze ja nerobim inym zle ked robia zle oni mne.a svokra to vsak robi dokonale.a ja proste este neviem nanu tak reagovat ze ju odignorujem.nemam tolko sksuenosti ani zivotnych ani ziadnych nato aby som zvladala histeicke zenske.ale zvladnem to snad
ale baby ak mate nejaky dobry recept na svokry sem snim hocikedy ak vas nieco napadne aby som ju schladila.

dd

prepacte, ze este odbocim od temy a zabehnem k svokram, ale zuzanka, neda mi ten Tvoj prispevok..v pokoji sa porozpravat s hentakymi matkami neda..oni nechapu to, co my im chceme povedat, resp.si to prekrutia uplne naopak, ako keby sme im chceli len ublizovat..ja sama mam taku svokru, ona nebola ku mne nikdy dobra, akurat sa tvarila, ze s mojim vztahom s manzelom suhlasi, ale len do casu, kym sme oznamili, ze sa ideme brat..odvtedy mam s nou neustale problemy.ci idem na nu milo, ci nahukam(aj to som si uz dovolila, lebo ma uz tak vytocila..).a to ze nam robi zo zivota peklo kvoli totalnym somarinam..ona neurobi z komara somara, ale z komara velrybu..zakazdym, co si k nej nieco dovolim, neroprava sa so mnou 3-5dni(podotykam, ze ked je na nas nasrata, tak ani dcerku nepozdravi!), potom ju to zvacsa prejde a tvari sa ako najsvatejsia svata, najlepsia na svete(potom uz je samozrejme aj dcerka tutuli mutuli..).svojim spravanim si u mna vyrazne narusila doveru, preto jej dcerku moc nedavam na starosti(no a to pri najblizsej prilezitosti mi vzdy vykrici, ze jej ju ani do ruky nedam,ako keby ona bola nejaka xantipa..a ze im ju stale beriem, ze sa s malou nemozu ani pohrat..)pritom jeden z jej vyrokov, ked sa dozvedela, ze cakame dieta bol:"preco si nemohli radsej dokoncit skoly a kupit dvoch psov, ako mat decko".a ako keby toho nebolo dost, dcerku za cely jej doterajsi zivot(bude mat 16.mes.) nazvala jej menom az 2krat!vzdy ju vola len drobec, mala a co ma najviac irituje je, ked jej povie biba!uz som ju o to prosila, aby ju tak nevolala(ako ste radili - ist na nu milo..) no zjavne to nepomohlo :).

neva

DOMINIKA čo je s Tebou? Dúfam, že po zdravotnej stránke je všetko v poriadku. Už si sa 5 dní neozvala. Predpokladám, že ste to už dali vedieť aj chlapcovým rodičom.

mirka 23

Inak ja mám svokru v pohode a som rada, ale svokor lezie trocha na nervy. Niekedy keď to už nemôžem vydržať, tak mu to chrsnem do tváre, lebo to sa už nedá.
No a držím palce, keď už budete mať bábo, aby sa vám nestarala do života. Ona býva niekde blízko pri vás, že tak často chodí kontrolovať?

mirka 23

Lenuliatko, cítim s tebou. Najhoršie je, že svokre nemôžeš nič povedať do očí, lebo máš k nej akú - takú úctu. Keby to bola mama, tak si to s ňou v pohode vysvetlíš (či už krikom, alebo rozhovorom.) Preto musí urobiť poriadok tvoj manžel, je super, že jej vie dohovoriť. No a najlepšie bude keď s ňou nebudeš, nemôžeš sa zbytočne rozčuľovať, a keď už, tak jedným uchom dnu a druhým von. Netreba reagovať a hlavne otvárať:)
Nepostrehla som, že či máš nejaké problémy teraz, ale ak áno, tým sa netráp, to ma veľa žien, hlavne posledné dva mesiace. A to môžeš byť rada, že nemusíš ležať dva mesiace v nemocnici. Tak ti držím palce.

lenuliatko

asi si z nej budem msuiet robit srandu.vzdy vsak ked to uz zacnem brat v pohode hnev ma prejde zase nas niecim prekvapi a my len cumime ze co sa deje.keby som vedela aspon preco sa tak zrazu zmenila.ale nevadi nejako to zvladnem.ale isto viem ze svokry to su hrozne osoby :D :D este ze mam manzela ktory na svojej mamicke nevysi a nic od nej nechce a hlavne nepocuva ju a neleti zanou ked si ona zmysli.a asi to ju serie.

3nt

chcela som ti napisat aby si jej neotvarala:)asi by si to mala spravit.kasli na nu.evidentne to musi byt pekna kráááva.skus ju zacat uplne ignorovat.viem ze sa to lahko hovori ale treba si uvedomit ze nemozes stale kvoli nej stresovat.a ked si mysli ze je nieco viac to uz je jej problem.v konecom dosledku o 2 mesiace budes mat uz uplne ine starosti ako sa este stresovat kvoli nejakej snobskej trube co si mysli ze je riaditelka zemegule.

lenuliatko

vies ja ked nieco robim robim to s nejakym cielom.ale aky ciel ma ona?ved ublizuje mne a malej.a pritom jej uz manzel povedal ze ak neprestane neuvidi nas do porodu a to su este dva mesiace.teda mesiac a pol.asi jej uz ani otvarat nebudem alebo co.fakt isli sme nanu z kazdej strany.asi s ami snazi dokazat ze ja som len taka mlada standa a ona velka panicka.vela krat mi opkovala aka som neschopna ze neviem ani dieta udrzat.a to zo zaciatku bolauplne super.parada.mala som ju velmi rada.

imunitka

no ako tak pozeram, je to riadna bezchrbtacka. ale ja som si vsimla, ze to je diagnoza mnohych ludi tej generacie. no ked sa s nou neda po dobrom, asi na nu treba nahucat. sice sa na par dni oduje, ale potom uz bude podla mna vo svojich cinoch miernejsia a nebude si tak dovolovat. je mozne, ze po case sa vrati k svojej povodnej cinnosti, ale po par razoch upozornenia a nahucania sa mozno uvedomi.

lenuliatko

ved uz s atymto zaoberam snad 2 tyzdne a uz sme to s babami rozobrali z kazdej strany.isli sme nannu po dobrom aj po zlom no nic.manzel nie je nanej zavisly a uz jej nedavno vyndal zato ze ma vyhnala na povalu po tazke veci.a ja hlupa som isla lebo ved nebudem sa hrat na princeznu a nevedela som po co tam idem a uz som nechcela odporovat.no a chcela som byt mila knej.manzel jej vela krat povedal ze ma ma nechat na pokoji ze to prehana.ale ona to robi dalej.
uz som sa snazila ju igorovat nevidela som ju par dni bolo nam fajn az dnes naklusala do bytu ze co robim ci daco robim tak som ju pustila dnu.terorizuje ma alebo ako to mam nazvat.aj by som si ju nevsimala ale ona to stale robi.neviem uz co snou.