ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
no ja ta uuuuplne chapem...vies si rpedstavit co to bolo ked som prisla za nasimi ze sa idem vydavat?v 18.skoro ma ukrizovali :D pytalis ahned ty si urcote tehotna!ty ni si normalna!jedina dcera a bla bla bla.boli taky nasrati ze az.ale osm im to vysvetlila.nebola som ale tehotna vtedy.ale az po 4 mesiacoch po svadbe som otehotnela.to bol dalsi humbuk.och bozeee vidis trebalo ti to.taka mlada..proste zvladnes to!ved si nejaka zena nie?!babatko je to najkrajsie co sa ti v zivote mohlo prihodit aj ked v blbu chvilu mozno ale uvidis ako si budete rozumiet.ved si to len predstav.budes mozno jej mozno jemu aj dobrou kamaratkou :)
mama sa bude hnevat ale bude ti pomahat.nenecha to eln tak.nikdy by si to neodpustila.si jej dcera :)
lenuliatko snad sa mamina s tym zmieri,bojim sa hlavne toho ze sa bude hnevat velmi dlho na mna:(, a k tomu este ked to povie otcovi to bude horsie..
Miri sorry skor som nebola na nete,viem z eto bol dost blaznivy napad takymto stylom jej to oznamit ale co uz..hlavne ze to vie..ja som sa aj snazila anad nou nerozculit ale nedalo sa:(...ak babetku aky mam vztah ani neviem..proste na jednej strane sa tesim na nho..lenze aj sa ho bojim bojim sa buducnosti..
ahoj..
som sa zlakla ze sa ani neozves.
vies si jedinacik rodicia chceli zit v tom ze budu mat "dokonale dietA" nikto z rodicov s tym nepocita ze takto skoro budu starymi rodicmi..
ale netrapju to casom prejde :))
keby si jej to mala ty povedat zoci voci bolo by to horsie...
hlavne sa nerozculuj nad nou zbytocne aby sa nahodne nestalo nieco babetku jasne?!..
inac neodpisala si mi na mail na otazku ze aky mas vztah ty k tomu babetku..
chcela som ti vsak este povedat.mysli nato ze cakas babatko.stresom a placu sa asi nevyhnes ale skus vsetko predychat a normalne jedz pi vodu proste musis lebo babatku by si ublizila.a nerozculuj sa ani nic take.proste si davaj pozor aby si nebola na rizikovom ankoniec alebo aby si nebodaj o male prisla....drzim palceky :)
ahoj dominika.vies to a dalo aj cakat.to je len prejav ze ta mama lubi a preto sa hneva ze si si nedala pozor.zajtra uz bude lepsie.kazdym dnom neboj sa.zvladnes to.mas podboru svojho priatela a ten nenecha dopustit na teba ani na babo.zatni zuby a vydrz aj vycitky aj pripadnu facku.rodicia ti urcite pomozu.vies v takej situacii ludia konaju v amoku a proste z nich vyleti aj to co nechcu.predstav si ako by si ty zareagovala kebyze tvoja dcera pride s takym niecim.urcite by si bola nasrata.ale nezmenilo by to nic natom ze ta ma rada.uvidis bude to dobre.
ahojte,ten chalan to zobral normalne teda rpimerane situacii vie ze zato nesie "vinu" aj on a chce mi(nam) pomcot to nejako riesit len problemom ostava tych 710km co nas deli:( a to ze jeho rodicia to nevedia...
..
ja som to svojej mamine uz povedala..
teda ono sa to povedalo "samo", proste vcera vecer som nechala na stole v kuchyni vsetky "dokazY" o tom ze cakam babetko v kuchyni na stole ze rano to tam mama najde..tak sa aj stalo lenze netusila som ze jej reakcia bude az taka aka bola, prvykrat v zivote som od nej dostala facku, prvykrat v zivote sme sa pohadali-akoani neviem ci sa to da naqzvat hadkou proste sme dost dlho po sebe vrieskali najprv "k veci" a potom to preslo na uplne blbosti,proste z jej reakcie som na cisto vykolajena aj teraz:(nebola som ani v skole na nic nemam naladu je mi z dnesneho rana hrozne:(
a ani si nechcem predstavit co bude ked tobude vediet otec..
tak to asi nieco znamena ak maju rovnake mena...mozno bude raz on tvojim manzelom...moj marek vzdy vedel ze ja chcem pre dievcatko meno alexandra takze ine ani neskusal.iba ak vivien :)
on je vsak v tychto dnoch stastim bez seba ze budeme mar drobca ze mu ztoho sibe..najrdasej by si mi vypiplal tak aby som nemusel nic robit.ale to vsak nejde.priblizne od 5 mesiaca som na rizikovom a musim vela lezat ale nechce sa mi.ja som taka akcna ze az.
dominika by uz mohla napisat ze ako sa ma.mozno by bolo lepsie keby sme si my dve pisali v tej teme Tuzbaaa po dietatku lebo tato tema bola zalozena prenu aby sme jej pomohli.a my uz nejako odbocujeme.nechcela by som aby sme zbytocne niekoho znervoznovali :)takze mozes tam napisat :)pokecame
Ahoj Lenuliatko,to je uplne v pohodicke.Meno ste mali vybrane od 16?:)to je mile.aj ja si s priatelom uz dohadujem,ako sa bude volat,ked to bude dievcatko a ako,ked to bude chlapcek.no casu dost,ale mne sa velmi pacia mena Sofia,Samuel,uz velmi dlho.Uvidime,ci ma to bude drzat ked budem mat raz vlastne deticky :-)
P.S:inak zhodou okolnosti,aj moj priatel sa vola Marek :)
dominika,netreba ti už písať,že si samy za to môžete,len aby to teraz všetko neostalo iba na tebe. Sex je pre dospelých,nie pre deti ktoré nerátajú s následkami a nevedia ich potom riešiť. Neboj sa,povedz to svojim rodičom čím skôr,lebo stres nie je dobrý ani pre teba ani pre bábo.Možno budú tvoji rodičia nahnevaní,s tým rátaj ale neskôr sa s tým zmieria a budú to brať tak,ako to je. A keď sa to malé narodí, budú tí najpyšnejší starí rodičia na svete. Priateľa si nedaj, aj on je za to rovnako zodpovedný ako ty. Viac ti neviem poradiť, nebola som v tvojej koži. Som vydatá a mám krásnu dcérku, ale keby mi ona v budúcnosti niečo také povedala, možno by som na ňu bola tiež nahnevaná ale určite by som jej pomohla a držala pri nej. Je to predsa len moje dieťa,tak ako aj ty si dieťa svojich rodičov.Drž sa.