ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
a hlavne sa neroculuj lebo dopadnes ako ja na rizikovom a potom to bude este zle.niekolko dni som lezala s nohami hore a nic som nerobila...oddychuj
dominika je mnu to hrozne luto le bud rada ze to uzvedia.uz sa stym budu teraz zmierovat a rozmyslat nadtym ako najlepsie ti pomoct.proste hlavu hore a ides dalej.rodicia budu nastvani ale to prejde.urcite aj sebe vyitaju ze ta poriadne nepripravili na prvy sex a nehovorili stebou o ochrane a takych veciach.urcite to davaju za vinu aj sebe.prejde to.
dominika neboj to prehrmý!bude to v poriadku,no uvidíš čo bude dnes,ale myslím si že tak by zareagovali všetci rodičia tak to nejako vydrž a hlavne sa netráp!
mama to vcera naozaj povedala otcovi prave v den ked prisiel z roboty taky nastvany..samozrjeme zacal mat dlhokanske kazne o tom ako som im aj sebe znicila zivot atd atd az nakoniec sa zacal hadat so mnou s mamou..do rana sme sa hadali a potom bez jedineho slova otec vstal a siel spat..ja som nespala ani hhodinku zvysok noci som preplakala:(
vedela som ze to rodicov zaskoci ale nemyslela som si ze az tak:(
Ahoj Dominika,takze ako citam,tak uz si to oznamila maminke,a zachvilku,alebo uz aj ocinovi sa to dostalo do usi.Reakcia tvojej maminky je uplne prirodzena a nesmies jej to zazlievat,pretoze asi by si bola prekvapena rovnako,ako je teraz ona.Jednoducho nepocitala,ze tak skoro sa stane babickou.Ju to prejde neboj.A ocina tiez.Ten to mozno bude znasat trosku horsie,ale aj toho to coskoro prejde.Hlavne ti drzim palce s tvojim priatelom,aby to prijali aj jeho rodicia a aby si uz nemusela byt smutna,neboj sa,ako vzdy hovorim,po burke pride slnko :-)
A Lenuliatko...ktovie,mozno o par rockov skoncim ako ty.S mojim Marekom si naozaj rozumieme a vyhovujeme si po vsetkych strankach.Preto by som bola rada,ak by nam to este velmi dlho vydrzalo.Vela ludi ma presviedca,ze na take vazne vztahy mam este casu dost,ale ja sa neviem prinutit.Ked niekoho lubis,inak to proste nebude.A ja niesom typ baby,kt.lieta za inymi,flirtuje s kadekym.Mne takyto vazny vztah vyhovuje uz aj teraz v 17tich rokoch.
Hlavne si davaj na seba pozor.Rizikove tehotenstvo nie je prechadzka ruzovym sadom,takze radsej si dopraj relax.Nechaj manzelicka,nech sa o teba stara,robi ti masaze a uvidis,ze si to coskoro oblubis tak,ze potom sa do kolobehu bezneho zivota ani nebudes chciet vratit :-)
presne tak a aj tvoji rodicia sa rozplynu od stastia, ked ho prvy krat uvidia. vies, oni sa ani nehnevaju koli dietatku, ale koli predstave, ze ich dievcatko uz robilo vsetky tie dospelacke veci a ze si zrazu strasne skomplikovalo zivot - ale neboj, vsetko bude dobre, ale toto su naozaj veci, na ktore treba cas.
mne takato zla sprava (teda, nebola som tehotna, ale prisli mi na moj sexualny zivot, ked som bola veeelmi mlada) este posilnila vztah s matkou, to boli najhrosie dni mojho zivota, ale odvtedy je vsetko omnoho silnejsie a mame uplne skvely kamaratsky vztah. ved uvidis, co to s nou urobi :) drzim palce:)
ahoj dominika.tak ako?citam ze mama hovorila s ocom.povedala mu to?viem ze teraz je asi tvoje najtzasie obdobie v zivote ale neboj sa raz budes na svoje babo hrdaa :)
Domi, uvedom si, ako tehotenstvo zaskocilo Teba-takze je jasne, ze tvoja mamina potrebuje cas, aby to stravila. Zrazu jej jej dievcatko povie, ze je tehotne. Je to velky sok, ale ukludni sa to.Drz sa, teraz treba mysliet na to babo, co v tebe rastie a napriek vsetkemu, co prezivas snazit sa co najmenej stresovat
Dominika, musíš vydržať, už zajtra bude lepšie. Tie prvé reakcie bývajú rôzne. Držím Ti palce. Vydrž.