ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

lenuliatko

dominika citam rozne reakcie na tvoju situaciu.a nesmies to brat z tej zlej stranky.ludia su rozny a maju nato rozne nazory.stym sa vsak budes stretavat cely zivot.a netreba ich brat ako koniec sveta ale ako nieco co ti urcote to zivota nieco da...no tiez si myslim ze rodicia by to mali vediet.urcite budu nastvany ale neboj sa urcote sa o teba postraaju.ja mam len o dva roky viac ako ty tiez cakam dietatko a rodicia neboli tiez nadseny ze tak skoro ale proste to prislo a tesia sa.vydavala som sa este predtym ako som otehotnela ale ty sa mozes vydat ako tehotna.to an veci nic nemeni.urcite ti to velmi skomplikuje zivot pretoze nebudes moct dokoncit skolu ako ostatny.no urcite sa da studovat aj externe.skola ti to dokaze poskytnut urcite.nieco si vycitat je uz zbytocne alebo sa nejako triznit.proste uz sa to stalo(aj ked ta nechvalim treba si davat pozor).teraz s amusis o seb avelmi dobre starat aby si babatku dala vsetko co potrebuje.priatelovi to urcite povedz a aj jeho rodicom.nech sa teraz ukazu bohati rodicia ako sa zachovaju a nech vam pomozu ked su taky hrdinovia.drzim ti palceky. a na babatko sa kazdopadne tes :)

Hapacabanna

Jasne,chapem.Vies,citala som si vcera tvoj problem a vsetky prispevky k nemu a lutovala som ta uprimne.Je pravda,ze si spravila chybu,ale teraz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom.Treba hlavne zachovat chladnu hlavu.J esuper,ze ten chalan sa na teba nevykaslal(teda dufam ze to nespravi)a mas pravdu,bude lepsie,ak bude pri tebe,ked to rodicom povies.Je pravdepodobne,ze nebudu nadseni,ale uvidis,ze vsetko sa da casom do poriadku.Oni nebudu kricat stale a si predsa ich dcera,podporia ta!V dnesnej dobe je uz vela dievcat v tvojej situacii a svet sa nezrutil,ze vychovali svoje dietatko ako 15,16,17 rocne.Strasne ti drzim palceky,aby vsetko dopadlo dobre.A este jedna otazocka na zaver...nemala si zavrate?alebo napate prsniky?pretoze v 15,ale uz aj 12tyzdni tehotenstva taketo priznaky vacsinou su...

dominika_

nie rodicom som to zatial este nepovedala neviem akosi najst odvahu.-..
povedala som to len tomu chalanovi,on sa pokusi prist k nam cez vikend takze mozno to povieme spolu sama to nezvladnem:(

Hapacabanna

Dominika?Inak ako?Uz si to povedala rodicom?Ja ta chapem,je normalne ze sa bojis.Odpis,som zvedava,ako to dopadlo.

dominika_

tak prepacte ze som prosila o radu...ako viem ze som spravila chybu a velku lenze uz to nevratim...fakt sa ospravedlnujem ze som prosila o pomoc

zmazana

andrej:
neviem preco si tu vela prispevkov vymazal..ale nevadi...podporovat 17 rocne decko co chrape so 16 rocnym??a co si mysli ze ked sa ide prvy krat milovat ze nieje sanca otehotniet??
a co je nejake meritko ako mozu ludia reagovat...nie kazdy ma nazor ako ty!

mame sa boji povedat ale sexovat sa neboji?

barbinka

Desmodka a noona, videla som, čo ste písali a bolo to úplne v poriadku. žiadne pracidlá tohto fóra ste neporušili. no nemyslím si, že s tým má niečo zakladateľka témy, to len Andrej má potrebu čistiť príspevky tam,kde to netreba. koľko je tu vulgarizmova tie nezmaže.

noonaa

Desmodka: aj teba zmazal?

ja neviem ludia,ked nechcete pocut nazory, nepiste sem...lebo nazor je o tom,ze moze byt rozny a nemusi vzdy obsiahnut to,co vy chcete pocut...ale o tom je forumm...