ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
To vobec nevadi,ze budes mlada mamicka,hlavne ze to dietatko bolo splodene z lasky,to je hlavne.A tvoji rodicia ta urcite tiez velmi lubia.Aj ked urcite neboli spociatku nadseni.Vies...pre nich je to tazke...zrazu si musia uvedomit,ze ich ,,mala" dcerka uz nie je taka mala a ide sa vydavat.Je to pre nich velmi emotivne,ale je to krasny pocit.Urcite su stastni a velmi sa tesia na babatko ako vy dvaja :)
dominika ak by si si chcela nejako pokecat o comkolvek alebo aj o babatku a ao vsetkom ako co zvladat kludne napis do temy Tuzbaaa po dietatku.uz sme tam taka particka a stale neico riesime...radi pomozeme pokecame. :)
jasne ze sa da.unas to vsak bolo takto asi so svadbou.nasi sa na nas pozerali ako na zjavenie ze ci sme normalni ze sa chceme brat v 18.no teda marek mal 21.ja 18 aj nieco.jeho rodicia su presne taki ako rodicia dominikinho priatela.proste su bohatsi.a su na vela.moji rodicia nie su milionari.a neverili nam velmi ze to myslime vazne.az ankoniec sme sa vzali a vsetci su happy z toho teraz.a si predstav ze uz po 2 tyzdnoch nam nieco proste chybalo tak sme sa pokusali o babo a podarilos a az po 4 mesiaoch.a ja to nelutujem.budem mlada mamicka a bude nam dobre.nechybaju mi ani nejake diskoteky ani ozran party.mojou prioritou bolo v zivote vzdy zalozit si rodinku :)a tu uz mam.
dominika ver mi ze ha to prezivam asi stebou.to asi a preto ze v tehotenstve vsetko prezivas velmi intenzivne.ale ja ti hroooozne drzim palce aby ste bli v poriadku ty aj babo.drz sa. a nenechaj sa nabalakat an nejaku hlupostl.to dietatko je len tvoje a tvojho priatela a nicije ine.je to neico z vas oboch a uz nikdy nebude nikto taky ako vase babo.
To je uzasne.Tesim sa spolu s tebou.Ja mam sice este len 17,ale viem si predstavit priblizne,aku radost pocitujes teraz.Ked mas v sebe maleho cloviecika,ktory ta bude volat mama a bude ta velmi lubit.A najkrajsie je to vtedy,ked sa z toho tesia obaja buduci rodicia.Tak ja ti prajem do zivota len to najlepsie,tebe,manzelovi aj malickej vsetko len to najlepsie.Aby ste spolu boli len stastni a pripadne problemy prekonavali lavou zadnou.Vidno,ze na svet sa da pozerat aj z tej krajsej stranky :)
dominika_ je mi luto, že Ti asi polovica pisateľov viac ublížila ako pomohla. Teraz je každý múdry, bezchybný - až do chvíle, kým sa niečo podobné nestane jemu samému.
Mám 20 r. dcéru a viem asi čo by som jej povedala, keby mi prišla s takouto správou pred pár rokmi. Avšak pre maminu zostava dieťa dieťaťom v dobrom aj v zlom a verím, že Ti tvoji rodičia pomôžu, že Ťa podržia.
bude to dievcatko :)vsetko je zatial v poriadku.v 6 mesiaci uz zacala velmi reagovat a odvtedy kope jedna radost.ked pocuje manzelov hlas tak vetdy nahviac kope a reaguje aj na teplu vodu v sprche :) to je nas maly zazrak.vysnivane babo.preto aj chapem dominiku ze je mozno nestastna teraz lebo to ebrie ako katastrofu ale neskor to bude lepsie.ked jej bude rast brusko a zisti ze uz do nicoho sa nezmesti a ked ju zacne male kopkat a vsetko toto bude prenu to najkrajsie obdobie zivota.a urcite si ho uzije.a bude skvela mlada mamina :) radsej budem mat abbo ked som mlada ako potom v 30 zistit ze dieta nechcem lebo som si zvykla na pohodlny zivot.ja som s a vydavala preto lebo sme to chceli a najprv sa mi nedarilo otehotniet.preto si to tak vazim.
Si rozumne dievca.Dufam,ze je babatko v poriadku.Uz vies co to bude?:)Ano,Dominike sa to vymklo spod kontroly,niekedy sa to stava.Ja ju neodsudzujem a velmi sa mi nepacilo,ze ini ju strasne odsudili.Ktovie,co by robili v jej situacii.Jasne ze to zvladne,len aj ona potrebuje podporu rodicov a ja si myslim,ze ju bude mat po case urcite :)Len treba tu odvahu nabrat.Ja viem,je lahke to napisat,nez to urobit.Ale inak sa jej poradit neda :(
nuz, ja temu citam az teraz, napisem ti aj tolko, ze si bola riadne hlupa a naivna, ked si si myslela, ze na prvy krat sa nemoze nic stat, aspon je vidno ako ta nasa slovenska osveta v tychto veciach "pokulhava". no nic, darmo plakat nad rozliatym mliekom (to ti tu uz povedal nejeden), ja len dufam, ze ty ako matka si das zalezat na tom aby zrovna tvoje dieta malo v tychto veciach vacsiu osvetu ako ty a nemyslelo si, ze na prvykrat sa nemoze nic stat, alebo aj co sa tyka inych mytov v tejto oblasti...
dalej, mas moj obdiv v tom, ze si nezahabkala a nezacala hned rozmyslat ako sa dietata zbavit (aj ked je to samozrejme uz v 15. tyzdni nemozne)...
najprv tuto temu rozober so svojim priatelom, pretoze ak sak tomu bude vediet seriozne postavit bude to pre teba len dobre... ja sice neviem aky je momentalne medzi vami vztah, ale ak ste sa nerozisli v zlom, tak sa o ten vztah pokuste, lebo ak ste sa prestali stretavat len kvoli tomu, ze sa odstahovali tak myslim, ze vztah ako taky nie je uplne strateny a kazdopadne ak si vychadzate pre vas aj to dieta by bolo dobre sa pokusit o spolocnu buducnost...
dalej, ked tuto temu preberies a vyriesis s priatelom, tak to okamzite povedzte tvojim rodicom a aj jeho rodicom, ak su aspon trocha normalni (myslim jeho rodicov), tak vam aj oni pomozu, myslim, ze tvoji rodicia aj ked budu zo zaciatku nahnevani, ale urcite ti pomozu, zlost ich prejde a nakoniec sa budu z vnucatka velmi tesit...
takze ries tieto veci teraz co najskor a napis sem ako pokracujes, zatial pa
v 7 mesiaci...uz pomalicky koncime 7 teda...ak dktorka dobre pocita :D lebo uz mi niekolko krat menila terminy.zaciatkom decembra mam termin.a dakujem :)
mozno neulahodim vsetkym tym co poviem ale ja som zato mat babo skor aby sme si ho ako ammicky uzili skor a aby sme im boli aj kamaratky a nie len matky.no ale tak zase netreba to prehanat s vekom.teda nie cim nizsie tym lepsie.dominike sa to proste vymklo z ruk a proste nic viac uz nezmoze :) zvladne to..my baby sme silne :)