ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

dominika_

bude zle:(
dnesna noc bude dlha...oco prisiel z prace trochu viac nahenvany a mama sa s nim zavrela v izbe bojim sa ze mu vsetko povie:(
to neprezijem:(

lenuliatko

no ja mam dost pod 25 :D dokonca pod 20.vies ak by som bola ten pripad zeby som otehotnela skor ako by som sa vydala aj tak by ma to potesilo :)o babu snivala snad od svojich 16.pravdaze len tak akoze v buducnosti raz a tak.proste ak by som to mala zjednodusene povedat mojim cielom v zivote bolo mat rodinku.mat dieta.a splnilo sa mi to a som stastna.verim ze dominika to bude tiez tak brat :)

janka

Dominika, prajem ti veľa sily a šťastia. Keď som chodila na strednú školu, moja spolužiačka tiež otehotnela tak ako ty. Jej rodina bola šokovaná a zo začiatku ju veľmi odcudzovali. Neskôr sa všetko ukľudnilo a tešili sa z bábätka. A ona mala toľko energie, že sa učila najlepšie z nás. V škole ju učitelia podržali a my sme ju tiež ľúbili a pomáhali jej. Dnes už má 3 deti..... Z tvojho postoja cítiť, že si mladá ale veľmi rozumná. V živote sa stváva aj to. Mám kolegiňu v práci, ktorá porodila na 16. Má vysokú školu, 2 deti a je šťastná.... Všetko závisí len od teba. Nenechaj si svoje šťastie pokaziť okolím. Neboj, mamku to prejde, len sa musí vybúriť. Nečakala, že bude tak skoro starou babkou.Bojí sa o tvoju budúcnosť. Pa...

MiracleOfTrue

proste poznam dost vela zien/dievcat v mojom okoli ktore boli tehotne no nezvladli natlak rodicov/pribuznych/znamych a dopadlo to tak ako dopadlo...
preto obdivujem vsetky zeny pod 25ktore si svoje dietatko vazia ako daR:)

MiracleOfTrue

lenuliatko mas moj obdiv:)

dominika neboj nemas coho mozno trochu ale nestresuj zbytocne :) mysli hlavne na to malinke:)veeela oddychuj nestresuj a bude dobre:)

lenuliatko

rodicia mojho manzela su tak isto taky zazobanci ako rodicia tvojho rpiatela.zo zaciatku bolo vsetko v pohode.suhlasili neboli uplne nadseni ale nic nepovedali.az teraz ked som otehotnela.najprv bola svokra zlata a teraz odkedy som an rizikovom lekn ma buzeruje ze som neschopna.este ze nebyvame snimi.mame vlastyn byt.nepaci sa jej nic uz teraz.ani zariadenie ani nic.ale to uz dobieham od temy.no proste neboli nadseni ale marek proste nepovolil.my sme spolu chodili uz dlhsie.
chod si lahnut a poriadne sa vyspi.bude to dobre.moja mama vzdy vravi:ako hovori scarlet oharova vo filme Odviate vetrom,zajtra uz bude lepsie...uvidis zajtra bude lepsie.a neboj sa dostudujes aj vysoku ked budes chciet.

dominika_

lenuliatko a ked sa smiem opytat rodicia manzela ako na to reagovali??..
snad sa mamina udobri,,alebo to budem musiet znasat tak ako to je-ze sa so mnou nerozprava:(neskor sa este ozvem idem zalahnut nie je mi z toho vsetkeho najlepsie

jajka001

ahoj, no budes to mat tazke, ale da sa to zvladnut, ak mas podporu okolia. mysli aj na buducnosti, dorob si skolu, aj vysku ak sa bude dat, hoci aj pomalicky. ak mas dobru maminu tak to urcite spolu zvladnete, drz sa.

lenuliatko

suhlasim s Miracleoftrue.je mozno tazke nato nemysliet.ale uz to nevratis a nezaoberaj sa tym.priprav s avsak ze mamka ta chvalit nebude zato.ale casom pookrie a bude sa tesit na male uvidis...len hore hlavu.musis byt v pokoji uz mas zodpovednost aj za malicke