Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?
Hyperventilacna tetania?
tu je ta tema,tak si to vsetko precitam.miksi,diky za radu.
trva to len 5minut a dlho sa caka kym ta objednaju. Tri dni predtym by si mala vysadit magnezium...Len take postrehy:)
tak ja asi s hlavou nemavam problemy.bolieva ma,ale cítim,ze je to z krcnej chrbtice.inak,casto cestujem aj do zahranicia,zaujimave,ze do Norska cestujeme 2-kedysi 3 dni v aute a nic.zvladla som to bez problemov.a tu ma raz prepadli tetanicke priznaky hned za mestom ze som musela z auta von a v ten den bol cestovaniu koniec.Hned na druhy den vsak pohodka,cestovala som 2hod.vkuse a nic. mozno je to aj psychika,ale nechapem v com.ten druhy den by to malo byt so mnou predsa horsie,alebo cesta do zahranicia,pretoze vtedy je mi jasne,ze sa to môze stat a bude horsi problem.nechapem.hlavne,ze je to uz dlahsie dobre.
miksi,zrejme ked budem mat viac casu,urobim si to emg vysetrenie.
diky.
kvetka - mne tak isto tŕpli ruky a strašne ma bolievala hlava, tak ona jednoducho usúdila, že mám migrénu.keď som k nej chodila na kontroly vôbec nevnímala že som jej povedala, že mám také kŕče, že mám pocit, že sa mi rozletí celé telo, aj dnes mám zlý deň, musela som zostať doma pretože som mala také bolesti, že som sa nemohla postaviť.poobede som sa išla trošku prejsť domov som sa však už vrátila taxíkom, pretože som nevládala prísť pešo z mesta domov čo je u mňa tak cca 30 minút, mňa chytajú kŕče aj v noci na spaní a vtedy to strašne bolí, ale čo už ľudia žijú aj s horšími chorobami.
No teda neviem ci sa uvidime,ale dopisovat si mozme v kazdom pripade.Tak krasny zvysok dna...........Paaaaaaaa
tak pekny den.. Zajtra sa vidime.
ano petulko dostala a uz si piseme
dostala si?
Tak ok.Moj e-mail je mimuskale@azet.sk
myslim,ze je to ono.tak skus mi nieco poslat a uvidime:-))))
nebude lepsie keby sme popisali cez e-mail alebo nejaky chat, aby sme im do fora nepisali zoznamku:)))