Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?
Hyperventilacna tetania?
silvi ved prave to ze musime skusat a vzdy to nieco stojiale dala by som vsetko co mam zato aby som sa raz a navzdy tej pliagy zbavila aj ked teraz to vyzera ze mi je uz relativne dobre,tak aj tak si musim davat pozor aby som nebola v sterse a vo velkom vypati ,vraj uz si musim davat stale pozor,ja sam aj tak rada pred tym som si myslela ze uz mi nikdy nebude dobre.akupunkturu som skusala ale bola som tam len raz lebo mi tam prislo zle a potom som sa uz bala.
Inka ja to beriem asi 1.mesiac a tá kúra je na 3.mesiace, takže uvidím potom treba brať 2.kúry za sebou a potom prestávka.Ja beriem aj tie lieky čo mi dali na neurológiu + Magne B6 a tinktúry.Pýtala som sa či to môžem brať s liekmi a hovorili že áno!!
Dám potom vedieť či mi to pomohlo!!!
Človek musí všetko skúšať!!Teraz viem že akupunktúra mi nepomohla!!Vybrala som celú kúru teda 10 x som tam bola a nič!!Nechala som tam 5.000,- Sk a liečba bola nanič!!!Teraz to už viem.
tak najprv douzivaj tuto kuru nemiesaj to s inymi bylinnymi pripravkami podla mna.uz dlho ju uzivas?ja som o tom pocula ale neskusala som to,kvoli homaopatii aby som to nemiesala.
neznamena ze ked sa zacnes liecit u homeopaticky ze prestanes s liecbou u neurologicky az ked ti bude dobre potom sa vysadzaju alopaticke lieky postupne.
rehabilitacie mam uz za sebou a pomohlo mi to len kratkodobo.homeopaticka ta lieci celkovo homeopatikmi,najskor zisti tvoj typ vyspoveda ta a potom sa zacne liecba.je to nadlhsie ale myslim ze ja najucinnejsie,pretoze povytahuje vsetky priciny terajsieho stavu.caje si varim pravidelne z medovky 3x denne a na vecer zmes bylin na uvolnenie:medovka,lubovnik,mata a chmel.to dostanes kupit v cajovni taku zmes alebo v lekarni.len treba pravidelne.sem tam to nema neaky podstatny ucinok
chcela som urobit pre seba vsetko co sa dalo tak dufam ze to bude na trvalo.ale najviac asi zabera postoj k zivotu a viac aktivneho odpocinku.
silvi uzivam magne b6 ale aj pijem cajiky pravidelne a chodim na reiky.previdelne cvicim a plavam tak s ami to teraz velmi zlepsilo a mam z toho dobry pocit ale predovsetkym som zacala chodit okrem homeopaticky aj k psychologovi.
Inka každý človek je iný a aj lieky
ináč človek znáša a nie každému zaberajú rovnako!!Doporučujem ísť každému na neurológiu a predpísať lieky na tetániu!!Mne prvý krát tetániu diagnostikovali pred 3.rokmi nebrala som žiadne lieky a potom sa mi to zhrošovala a musela som začať užívať lieky!!Nezabudnúť užívať Magne B6 1 x denne 1 tabletku a to užívať aspoň 3 až 4.mesiace nepretržite!!!