Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?
Hyperventilacna tetania?
misiak,ty čo berieš,bol si už u neurologa?
Xi, no neboj Jeany, ja mám tiež toooľko chorôb, že to už ani možné nie je. Niekedy ma ide šlak trafiť z toho, ale všetci si myslia, že mne nič nemôže byť, lebo veď sa predsa stále usmievam... Keď niekoho začnem hovoriť, že čo všetko... tak neveriaco krúti hlavou, že to by na m)na nikdy nepovedal, veď ja som taká veselá a plná energie... zvláštne, nie?
ahojte,unavený,sme asi všetci,len nám to nik neverí,magneB6 kupujem v lekárni za nejakých 130sk, o mne sa také v práci vraví,že nemoce mám skoro všetky,iba ich dobre znášam,odvtedy čo mám štítnu, tak sa to točí dokola jedno skončí druhé začne akurát teraz to už psychicky lepšie znášam
Tak predsa je aj niekto iný unavený... Tuším tu písali, že to Magneb6 sa dá normálne kúpiť
nazdar,stalo sa uz niekomu ze sa zbavil hyperventylacnej tetanie bez liekov.Proste si vsugeroval ze mu nic nie je ze to je len hlava a preslo mu to? Ja sa nechcem napchavat liekmi ale asi to bez nich nepojde.Mne doktor nic nedal a pri tom mi to diagnostykoval ako chorobu plus neurovegetativnu dystoniu.Moja teta mala tiez tetaniu po autonehode.Z toho soku a zevraj jej to samo zmyzlo.Ale ja nic,unavena,ako keby som mala na mozgu utlm.Magne je na predpis alebo ho kupis normalne v lekarni?
Misiak, potrebovala by si nejaké lieky aj na ukľudnenie, ja neviem napr. Neurol 0,25 + ten Helicid. Ja myslím, že ti mali dať aj ATB na preliečenie zápalu.
Jaeny štítnu žlazu mám ok, v Lubochni som bola. Ja mám hádam všetky vyšetrenia na svete, okrem toho na tetániu :) Všetci sa tvária, že som hypochonder, lebo objektívne mi nič nie je. Mňa zatiaľ ani záchranka neodviezla, ani mi nič neňrpne, len som sa dusievala a pocity na odpadnutie a umretie, hrozné točenie hlavy, no ale koho to zaujímalo, poslali ma ana psychinu a hotovo.
ahoj,začalo mi minulý rok v septembri a prví záchvat som mala v januári,dva týždne po operácii lakta,po cipralexe mi to celkom ustúpilo ale čo bude potom ked ho prestanem brať neviem
jaeny ako dlho mas uz tieto problemi? Mas aj pocit zlepsenia, alebo naopak zhorsenie?