Hyperventilacna tetania?

Príspevok v téme: Hyperventilacna tetania?
Kvetka

Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?

RNG

Co sa tyka sericinu, jedine co som o tom nasiel, ze je to latka, ktora sa nachadza v hlave hodvabnikovych cervov, nuz to mi velmi nepomohlo
Ale na lepsiu cirkulaciu v mozgu pripadne regeneraciu, je mnozstvo latok, spomeniem antioxidanty(gingko, huprezin vinpocetin, vitC a E), latky na budovanie(cholinove rozne kombinacie,ako lecitin, DHA(sucast rybacieho oleja) atd co dalo podnet na vznik novej kategorie: nootropics
To som uz aspon dva krat spomenul v temach tykajucich sa mozgu

misiak

Pokial je tetania sposobena nedostatkom mineralov,tak sa nadopujem mineralmy a je dobre nie.Na nete som nasla ze tetanicky sok sposobuje nedostatok sericinu v mozgu,tym padom sa dobre neokyslicuje mozog,clovek je unaveny a boli ho hlava,trpnu koncatiny,zle sa dycha,zimomriavky a pod. takze keby to bolo len o chybajucich mineraloch bola by to pohoda.

RNG

Co tak najst dobry zdroj mineralov na kosti(bone), kompletny, aby si dostala nielen kalcium ale aj magnezium a ine(vapnik horcik) Tiez spirulinu pre lepsiu absorbciu.
najdes na Google.sk pod; doplnky, bone, spirulina

jaeny

čaute,mne teraz po dlhých rokoch trápenia,mala som také ako píše "mišiak" a po zistení tetánie,konečne zistili že mám v krvi nízku hladinu kalcia a tak mi lekárka napísala k magneB6 ešte aj vitacalcim a kvapky vigantol oil aby sa lepšie vstrebával,snád už konečne bude lepšie

RNG

Tetania, trpnutie je casto sposobena nedostatkom mineralov.
Najjednoduchsie je zobrat doplnok, dobre balancovanu zmes mineralov, napr mineraly na kosti( "bone" po anglicky, mnoho produktov ma anglicke nazvy)

ooo

Misiak ja to nehovorím len tak, ja viem, o čom hovorím. A viem aj o čom hovoríš ty, presne poznám tieto stavy sugerácie. Ja som mala rakovinu pred pár rokmi a už niekoľko rokov mávam stavy ako vy...

misiak

Neberem nic Jeany,aj napriek tomu,ze mi tetaniu s dystoniou neurolog diagnostikoval.Papierovy sacok poradili pan doktor.A mna moze aj slak trafit.
oooo no to sa lahsie hovori ako praktikuje.Zacina sa zo mna stavat hypochonder,uz som si nasla priznaky nadoru na mozgu,slepak,rakovinu hrubeho creva,stitnu zlazu a zapal okostnice,nakolko ma momentalne bolia zuby.Leziem sama sebe na nervy. Ja nepochopim ako mi moze takto zasibavat.

ooo

Hlavne to chce kľud misiak. Čím skôr to príjmeš, tým skôr ti bude lepšie. Darmo sa rozčulovať. Niektoré veci sa dejú bez toho, že sme schopní ich ovplyvniť. Iba prijať ich môžme...