Bol z Vás niekto na liposukcii??Máte s tým nejaké skúsenosti??
Liposukcia
Flakta
**tiež sa nad tým zamýšľam ale podľa mňa keď už sa žena dá na liposukciu a dosiahne tým telo aké vždy chcela, tak by bol nezmysel oň len tak prísť a prejedať sa alebo tak, nie?
- lenze co po lipo?
- ako dalej postupujete po liposukcii? Stravujete sa normalne ako pred nou alebo sa nejako udrziavate fit aby vysledky liposukcie bolo vidiet aj po rokoch? neviem si to predstavit ako to potom funguje
Hm, tak som rada že zrovna na túto pretože presne ako píšeš, čo sa týka zotavovania tak je to oveľa rýchlejšie ako po nejakej inej. Pretože pri tejto nemá žena ani nejaké jazvy alebo niečo také :) skôr sa telo spamätá z tejto lipo.
barborica a si rada ze si sa zrovna na takuto liposukciu dala? ze nie na nejaky iny typ? je toto lepsie co sa tyka zotavovania, ked sa dava len ta kanyla pod kozu? :)
Ja už tiež pôjdem na tú liposukciu. Bude to rozumnejšie ako zakaždým kupovať dve letenky pre jednú osobu:-)
Hm, mám za sebou Water jet liposukciu v Centre plastickej a estetickej chirurgie. Ono cvičenie je super, ale bohužiaľ niektorých partií je ťažké sa zbaviť o tom viem tiež svoje, takže vôbec ti nemám za zlé, že nad takouto možnosťou uvažuješ :) misicka je to ten druh liposukcie, ktorú som podstúpila aj ja :) Nezastala si v dobe, je to jeden z druhov liposukcie, je možné že si o nej nepočula ak si sa doposiaľ o to nezaujímala.
Mat_ka to je co za typ liposukcie co opisujes? Ja som si predstavovala liposukciu uplne inak, ze sa robi, som normalne prekvapena ze jak je to s tou kanylou a tak, to je nejaky specialny typ liposukcie, alebo ja som nejako zastala v dobe?
Paulaja ahoj dlhšie som tu nebola, až teraz som objavila, že si mi odpísala. Takže to sa rieši len prostredníctvom kanyly? Takže žiadne hlboké rezy alebo niečo také? Môžeš mi napísať aká je tá stránka? Alebo jak sa volá tá klinika?
Barborica lenze aky typ liposukcie podstupila?
My s kamoskou sme sa par dni dozadu bavili o tom ze by nam liposukcia mohla pomoct. Cvicime, ale su partie z ktorych to ide nenormalne tazko, tak sme mysleli ze v oblasti brucha a bokov by nam liposukcia pomohla. :) Len neviem aka by bola najvhodnejsia.
** po liposukcii má žena aj nejaké akože väčšie bolesti alebo tak? Myslím keď začne tá injekcia akože ustupovať, alebo to nie je nejako cítiť a v pohode sa to dá zvládnuť? :)