Liposukcia

Dairis

michallinca lenze nikde si tu nenapisala ako ju to vyslo po financnej stranke. to by ma zaujimalo. ona by zrejme aj na liposukciu isla. len ma obavy co sa tyka penazi ze ci sa to da uniest ci to nie je zakrok ktory mozu podstupit len zeny ktore maju viac penazi. :( chapes.

18danica

baby nemate nahodou skusenost s mensou liposukciou- odsatim tuku iba zo spodneho bruska??? Nech sa snazim ako najviac viem nedokazem sa za svet zbavit spodneho bruska... v inych partiach som schudla ale zo spodneho brucha nic :/ bola by som vdacna ak by niekto vedel cenu popripade dobreho doktora ktory tento zakrok robi...

erittrea

misicka333 jasné že je to výhodnejšie, najmä pre telo, veď si vezmi že čo myslíš z čoho sa telo skôr spamätá z nejakého malé rezu, cez ktorý sa vloží kanyla alebo cez poriadny rez? to je proste sto a jedno ;)

michallinca

Dairis uz som to tu raz pisala - moja kamoska tiez ronila slzy, ale ona az po liposukcii ked sa videla v zrkadle a hlavne plakala od stastia to je myslim podstatne podotknut :) takze ak chces kamoske pomoct tak skus sa o tom s nou porozpravat, liposukcia nemusi byt ani pre telo nejak velmi narocna ak si zvoli jej spravny typ ;)

misicka333

mat_ka ty si si uz aj nasla kde ju robia? ty si takato rychla? aj do toho teda ides, ked uz si sa takto dala do patrania alebo akej faze prave si? :) tiez som uz zacala sa o to zaujimat coraz viac, hladat rozne clanky ohladne tejto lipo a vyzera to fakt ze je to vhodnejsie ako vselijake rezanie a neviem co vsetko :/

Dairis

Ipsilon to tymto myslis ze si mi pomohol? tymto tvojim komentarom? ja by som radsej prijala radu ktorou by som mohla pomoct mojej kamoske, kedze vidim na nej ze sa pomerne dost trapi :/

erittrea

Marika ono je to ťažko tie kilá sa najmä po deťoch dokážu na ženu veľmi rýchlo nalepiť a je veľmi ťažké sa ich zbaviť, a keď to už ozaj nejde...tak nevidím dôvod prečo to neriešiť aj takýmto spôsobom ako je liposukcia, keď to ženu urobí šťastnou :)

Ipsilon

Ja som bol dnes, ale inde, nie na liposukcii, na to nemám toľko peňazí. Bol som na JRD. Predseda sa ma milo, ale rovno opýtal: Čo potrebujete? Prácu alebo vystaviť zakáľací list? Ja, že prácu, chcel by som si privyrobiť. Potom sme sa dohodli, niečo tak, niečo tak, podľa možností. S manuálnou prácou mám skúsenosti, moja svinka je vždy v čistom, má tam teplo, lebo si nadýcha, tak občas trávim voľný čas aj s ňou, namiesto kamošov. Nemôžem povedať, že by hovorila od veci:-) Často krát jej dávam za pravdu.

Marika457

zena mojho brata je tiez neskutocne pribrata po 2 detoch. A je to mladucka kocka velmi sa preto trapi. Lipo sa chysta podstupit tento rok tak sme zvedave ze ako dopadne :) . Ludom co lahko chudnu sa povie ze jedz zdravo a hyb sa a kila pojdu dole same ale niekedy to proste nejde. Ja s lipo uplne suhlasim proste ked cloveka na sebe nieco trapi mal by to zmenit sme tu kratko a mali by sme byt spokojny a stastny...

Dairis

vrvra moja kamoska je na tom podobne po dvoch detoch, ked sa postavi na vahu tak krokodilie slzy, povedala ze uz je s nervami v kybli, nevie ako si pomoct, stravu upravila ale proste to nejde tak akoby si predstavovala, tiez premysla nad lipo len sa boji ci by ju to po financnej stranke nezruinovalo :-S