Liposukcia

Vikkii

Isue mam tym na mysli, ze pri vybere je dobre sa zamerat skor na to aka je to klinika, aku dlhu historiu ma, aki lekari tam posobia, ci maju dlhe roky skusenosti a praxe a podobne veci. Netreba riesit peniaze a taketo veci, to nie je klucove. Mne robili zakrok v Kosiciach v Centre plastickej a estetickej chirurgie a presne som si vyberala sposobom ako som ti napisala. A to ma doviedlo k tejto klinike :) treba si usporiadat priority a podla toho kliniku zvolit.

Isue

Karin, až mám zimomriavky, keď čítam komentár od teba. Vyčarila si mi úsmev na tvári. Chcela by som do toho ísť aj ja, len nemám nič ujasnené, čo sa týka samotného zákroku a ani kliniky. Tak som taká nesvoja z toho, že sa neviem nejako posunúť ďalej :(

Karin32

Ahojte aj ja som bola na liposukcii a poviem vam ze to bol ten najlepsi krok aky som mohla spravit.po porode som sa vobec nevedela dostat do formy mohla som hladovat jest tablety na chudnutie nic nepomahalo...bola som ako tank strasne som sa za seba hambila! Teraz je tomu uz rok postavu si po zakroku udrzujem a opat mam spat sebavedomie.preto chcem podporit baby ktore vahaju nasetrite si nato peniazky a bez obav do toho chodte zivot mame len jeden a nieje nic horsie nez sa trapit. Niekedy proste clovek potrebuje s vahou pomoc a chudnutie nejde tak lahko prirodzene.

Isue

Vikkii čo máš na mysli tým, že vyberaj kliniku s rozumom?
Čo sú také dôležité faktory podľa ktorých je vhodné vyberať si kliniku, ktorá robí liposukciu? Je dôležité sa asi najskôr rozhodnúť pre typ liposukcie ako chce žena podstúpiť nie? A potom následne riešiť, kde vôbec ten daný typ robia, či?

Vikkii

Vlagea v oktobri som aj ja bola na lipo:) poviem ti ze lutujem ze som do toho nesla skor, ale tak pred tehotenstvom som to nechcela nejako riesit a ked uz som mala po tak som si povedala ze idem do toho, ked inak sa neda a chcem mat krasne telo tak som nemala na vyber. Ale jedno ti poviem, vyberaj kliniku s rozumom. Ja som stravila tiez vela casu nad rozhodovanim sa, ze komu sa zverim do ruk, ale ten cas co som do toho hladania investovala sa mi vyplatil ;)

Vlagea

michallinca

**veď práve to je to, že sú partie, z ktorých tie pomstychtivé tukové vankúšiky nechcú na svet zmiznúť aj keď robím neviem čo všetko. Už som sa im skúšala aj vyhrážať..že teda podstúpim liposukciu, ale ani vyhrážanie nepomohlo, tak budem musieť na to pristúpiť a vyhlásiť im vojnu a ísť na tú liposukciu :) inak sa tých vankúšikov asi v živote nezbavím

lili303

dairis tie ceny su trosku rozdielne vzhladom na to na ktorej casti tela sa liposukcia prevadza a samozrejme ze aj kazda klinika ma ine ceny. Preto je dobre si jednotlive kliniky pozriet a porovnat. Mozno by ti pomohlo, keby si si pozrela aj tu kliniku na ktorej som ja bola...tam najdes tieto veci ;)

silvinka79

Dairis nemusis sa kvoli liposukcii zadlzit, aj ked samozrejme, ze zalezi, kde si ju da clovek urobit. A ano zalezi aj na tom na akej casti tela sa liposukcia robi, v akom rozsahu a vsetky tieto veci. Takze presnu cenu ty si teraz nevies nejako vypocitat :) jedine ak tak pribliznu, ktora sa samozrejme bude lisit lebo kazde telo je ine

Dairis

lili kolko ta prosim ta vysla liposukcia? su nejake cenove rozdiely medzi jednotlivymi typmi liposukcie? zaujimalo by ma ci sa v pohode da financne lipo uniest, ci sa clovek kvoli nej nemusi nejako zadlzit alebo co ;)

lili303

18danica ahoj myslim ze tvoj problem by sa dal liposukciou vyriesit bez problemov :) tiez som mala problem s bokmi a so spodnym bruskom, ono je najvhodnejsie zajst na konzultaciu ohladne liposukcie aby si poznala aj nazor lekara na tvoj problem. Mne robili liposukciu v Centre plastickej a estetickej chirurgie..len otazka je o akej liposukcii mas predstavu, pretoze tu co som ja podstupila tak to je liposukcia, ktora sa robi za pomoci takej kanyly ;)