Bol z Vás niekto na liposukcii??Máte s tým nejaké skúsenosti??
Liposukcia
misicka333 s kanylou je to vraj lepšie, že telo sa toľko nezaťažuje, je to water jet liposukcia, ale to si si už možno aj prečítala, písala to už aj barborica :) ja som si už aj našla kde robia túto liposukciu, lebo tiež ju nerobia na každej klinike.
Nonika nevieš si predstaviť ako ma to hnevá, že ľudia súdia keď si to nezažili...tiež som si tým prešla a som rada, že som sa zverila do rúk lekárom z Centra plastickej a estetickej chirurgie a že tí dali moje telo do poriadku. Do takého stavu po akom som vždy túžila. Je to zvláštne keď proste si hovoríš že mne sa niečo také že rapídne priberiem nemôže stať a o rok proste sa pozrieš do zrkadla a už to vôbec nie si ty :(
ahoj baby ja vas chcem podporit tie ktore by ste tento zakrok chceli podstupit naozaj smelo do toho . Ja som sa odhodlavala velmi dlho nakolko som po porode malej vazila 84 kilogramov. Na moju vysku 165 cm to bola hotová pohroma! Akokolvek som sa snazila drzala som diety stravovala sa vyhradne zdravo len ovocie,zelenina kuracie maso a ryby absolutne som vynechala cukor a sladke vaha nesla absolutne dolu stale som mala 84 kil. Vyzerala som naozaj hrozne. Hlavne moje brucho a velky zadok. Tak som sa na liposukciu odhodlala a vysledok dopadol perfektne. Nieje nad ten pocit ked sa potom vidite v zrkadle ako uplne iny clovek. Samozrejme po zakroku treba dodrzovat zdravy zivotny styl nie ze sa rozjest lebo ste uz stihla, Naozaj sa nieje coho obavat... konecne zo seba nemam komplexy a to je pocit na nezaplatenie.
vrvra áno súhlasím s tebou. Kým si to niekto nevýskúša žiť v takom tele, tak nech nesúdi. Ja som bola vždy chudá okolo 50kg no počas tehotenstva som pribrala vyše 30 kg. Skúsila som si obezitu
lenza podľa tvojho popisu myslím že nemáš páru o tom, čo núti ženu ísť na liposukciu a nevieš ako sa žena môže skrz svoju postavu nesmierne trápiť :)
že aké ľahké ísť na liposukciu, a druhé sa trápia, že ako pribrali po pôrodoch ...a to sa stačí ísť odsať a obrezať no toto
Vlagea moja najlepsia kamaratka je po liposukcii a ta od radosti az plakala ked sa videla v zrkadle ...mala velky problem s partiami ako brucho a boky, strasne ju to trapilo, cvicila snazila sa makat najviac ako sa dalo ale uz bolo toho moc a lipo jej prisla ako posledna nadej a v pravy cas :)
Barborica
**ďakujem ti krásne aj za odpoveď aj za to že si podporila to čo som si myslela. Mohla by si mi niečo viac povedať o tvojich pocitoch z liposukcie? podľa toho čo si písala mám pocit že neľutuješ že si sa na to dala. Kde tebe vlastne robili liposukciu? Ktoré časti tela?
Hm, presne ako píšete baby bol by nezmysel, len ďalej priberať. Osobne ja som si dala predsavzatie, že tohto tela sa už nezbavím. Konečne mám telo aké som mať chcela a nechcem ho zničiť len preto, že mám chuť na niečo sladké. Chodím cvičiť a udržujem sa vo forme :)
Ahojte. Ja som absolvovala liposukciu s miniabdo plastikou v decembri. Uvidím aký bude výsledok. Vraví sa, že tam kde odsajú tukove bunky, tak sa už neobnovia. Ale, že ten tuk, keď priberieš sa bude ukladať na iných partiách. Tak sa chystám nejako zmeniť stravovací režim a keď budem fit, tak sa asi začnem radšej kus aj hýbať