Bol z Vás niekto na liposukcii??Máte s tým nejaké skúsenosti??
Liposukcia
Isue, keď už na to myslíš, že by si do toho išla tak choď. Čím viac budeš nad tým premýšľať, tým viac budeš váhať a to viem presne o čom hovorím. Mnohokrát som niečo chcela a keď som do toho nešla hneď už som sa potom viac neodhodlala. Takže ak toto ťa urobí šťastnou a bude to krok k dokonalému telu pre teba tak máš moju podporu ;)
Hnedoocka presne ako píšeš, niekedy to chudnutie proste nejde aj keď sa snažíme najviac ako sa dá. Už toľkokrát som si povedala, že teraz to vyriešim, teraz je ten správny čas urobiť ten krok vpred a nájsť si kliniku, kde by som sa na liposukciu podujala, ale zatiaľ vždy som z toho popustila. Ale keď čítam, čo si napísala, tak mi to dáva veľkú silu :)
norikka tak nejaky ten tlak som tam citila. Aj ked ako si napisala. Nebol to priamy tlak, ze by mi niekto na rovinu povedal, ze nech zacnem so sebou nieco robit alebo tak, nieco taketo som nezazila, ale tie pohlady to proste vidis ako sa na teba ludia pozeraju a mas pocit, ze si padla z hrusky a ze ani medzi ludi nepatris :)
Takze v podstate mam tomu rozumiet, ze mozno sa objavil nejaky tlak okolia? Ak ked nie priamy mozno nejake pohlady a tak? My sme minule isli s drahym po meste a isla okolo nad stihla brunetka a sa tak otocil za nou a odvtedy tak viac premyslim nad liposukciou. Budem musiet nieco so sebou spravit aby som sa nezblaznila :/
suhlasim s komentarmi tiez som bola na liposukcii ale len brucha lekari dnes naozaj vedia spravit doslova zazrak po zakroku som mala uplne stihly pas :) pozrite si aj fotky na nete daju sa spravit zazraky :) netrpte zeny pokial fakt nemusite... ani herecky ci spevacky niesu take dokonale od prirody a nemaju take dokonale postavicky strasne vela z nich chodi na lipo...
ahojte taktiez sa pripajam k spokojnym zenam ktore podstupili lipo :) a musim povedat ze lutujem ze som aj ja s tym krokom tak dlho vahala a bala sa. Niekedy jednoducho chudnutie nejde tak ako by sme si predstavovali a uprimne si myslim ze toto je jedno s naj rieseni v dnesnej dobe kedy je mozne opravit na sebe vsetko . Este ked si najdete lekara co ma prax a spokojne pacientky vsetko dopadne super. Ja som po dietati mala vahu okolo 90 kg a vyzerala som naozaj naozaj hrozne hambila som sa vôbec sa niekde ukazat ale co bolo najhorsie napriek tomu ze som sa obmedzovala v jedle nejedla nic sladke,mastne,vyprazane lietala cely den okolo dcery a domacnosti stale som vyzerala rovnako a vaha nesla dolu. Jedneho dna ked som bola uz ozaj zufala a demotivovana som zasla do Ba na konzultaciu ohladom liposukcie. Lekar mi vsetko pekne vysvetlil a na zakroku sme sa teda dohodli... Ten pocit po zakroku by som dopriala kazdej nestastnej zene ..nieje nad to ked sa vam vrati stratene a udupane sebavedomie... takze baby ktore sa tak trapite s kilami a pokazenou postavou tak ako som sa trapila ja chodte od toho a naozaj sa nebojte..Je fakt uzasne ako sa zena tymto zakrokom dokaze zmenit...:)
norikka ahoj narazila som na tvoju otazku :) Nepytala si sa mna ale tiez som si tymto presla preto by som ti rada povedala ako to bolo u mna. Kazdy rok som mala z toho, ze pride leto. Ze bude teplo, ze budem musiet nosit saty, sukne, ze pojdeme na kupalisko a podobne veci, nezvladala som prichody leta a potom po jednom takom lete som si povedala, ze uz dalej to takto nemoze byt musim urobit nieco pre to aby tento strach pominul, tak som to vzala do vlastnych ruk ;)
viki kedy nastal ten cas ze si si povedala, ze teraz je ten cas ist do toho a podstupit liposukciu? Uvedomila si si sama, ze uz je najvyssi cas alebo ta v tomto smere nejako ovplyvnilo aj okolie, ze si sa tak rozhodla?
Vikkii
**tak to je jasné, nerozhodnem sa hneď pre najbližšiu kliniku v okolí, kde niečo také robia, to si ešte nechám prejsť hlavou. Videla som, že si už písala, kde si lipo ty podstúpila, tak skúsim si pozrieť aj tú kliniku. Veď prezretím nič nestratím. No čo sa týka toho, že pred otehotnením, to mi je jasné, že to by moc zmysel nemalo pretože v tehu nevieš ako priberieš koľko. Je asi lepšie počkať a podstúpiť tento zákrok až keď už si rozhodnutá, že ďalšie dieťatko nebude, že?
Vikkii, môžeš mi aj napísať akú liposukciu ti tam robili? Ako to celé prebiehalo? Čítala som rôzne články. Je už mnoho typov liposukcie len nie som si istá, ktorý je ten správny, respektíve vhodný pre mňa :) Do celkovej anestézie sa bojím ísť, nikdy som nič také nepodstúpila a dúfam, že ani pri liposukcii to nebude potrebné absolvovať.