Aký je vhodný darček pre mamku k narodeninám

naty_gresova

Poslednú dobu ja teda kupujem len parfumy ako darčeky, či mamke, či ocinovi, či babine, či kamoškám. Je to taký verný darček, taký čo viem, že zaručene poteší. Aspoň teda moja rodina sa takýmto darčekom teší, u niekoho je to možno inak, no u nás sa toto ujalo :) Síce mi dlhšie trvalo, kým som došla na to, kde sa ich oplatí kupovať, ale podarilo sa, takže keď niečo tak objednám z Notino a čakám kedy dôjde :)

Ananaska

Balíček prírodnej kozmetiky, napr. Weleda, puzzle(aspoň moja mamka ho miluje), víkendový pobyt, prípadne len úplne obyčajnú drobnosť ako je vázička za 1 euro s kvietkom :)

naivny

je to síce darček pre babku, ale prispejem a priznávam, že to nebol môj nápad ale sestrin. Klávesnica, s dolným osvetlením. Babka je často pred PC, keď dedko pozerá televízor, a dedko nemá rád, keď svieti pritom svetlo. Tak som pozrel na internete a kúpim buď cez Alzu alebo v Nay Elektro. Mame sa nápad tiež pozdával.
A ešte také, zvyknem stiahnúť nejaký film z internetu, ktorý si potom všetci spolu pozrieme, alebo knihu v PDF formáte, ktorú dám vytlačiť a zviažem, nech čítajú. Tá kniha musí byť konkrétne taká, čo ju inak nedostať.

perla

Dobibina mne sa paci to, ze uz aj parfum moze byt takym dobrym osobnym darcekom, ked uz sa da nan vygravirovat aj napriklad taky datum alebo aj inicialky :)

sporenta

tak to nielen tvoj mamina... moja by ma poslala taktiež kadeľahšie s takým darčekom... myslím, že by bola viac sklamaná ako nadšená... a to teda by som riskovať nechcela...:)

dobibina

ti poviem, ze moja mamka by sa z takeho darceka zblaznila...ona je skor zastancom takych mensich darcekov...materialnych...ale zaroven aj takych co jej nieco symbolizuju...

sporenta

swistica je pravda, že sa dajú kúpiť kdekoľvek... ale za akú cenu... ja tiež už nejakú dobu nekupujem na predajniach... roky som tak robila, ale keď som si minulý rok zrátala a pozrela, že aké sú rozdiely v cenách na nete a na predajniach tak mi skoro oči vypadli...