Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Príznaky tehotenstva

eurinka

Varujem Vas dievcata, s tehotenstvom si nezahravajte, zivot slobodnej matky je mizeria mizerna. Najprv sa vydajte, ok? Pocuvnite ma. Budete potrebovat lasku, pre seba aj malicke, domov, sukromie, peniaze, partnera na sdielanie dobreho i zleho.

eurinka

Ako som zistila ze som tehotna? Menstruacia meskala tyzden, potom prisla, po 2 dnoch skoncila. Prsia ostali zvacsene, neklesli ako som to predtym pozorovala pri kazdej menstruacii. A bola som odrazu velmi precitlivela, rozplakala som sa pri blbostiach. Test hned vsetko potvrdil.

andie

baby, ak svoje otazky myslite naozaj vazne, tak bohuzial ste este deti a slovo sex by malo byt len vo vasej slovnej zasobe..

lejuska

chcela by som sa opytat ci je mozne ze som tehotna ked som pocas poslednych styroch sexov krvacala ale iba trosicku ked som sa umyla potom nic len som ju mala od krvi tiez mam stale nutkanie na zachod a stipe ma a picha nieco na lavej strane co by to mohlo byt

jullli

Loska, chránená si aj počas 7-dňovej prestávky, nemusíš sa báť. HAK je práve na to, aby si obaja partneri mohli sex vychutnať :-)

loska

ahojte beriem antikoncepciu chloe prvy mesiac prvych 21 tabletiek ucinkuje proti otehotneniu a a poslednyc sedem tabletiek su takzvane neaktivne cize neucinne to znamena,ze ked som dnes sa s priatelom milovala a dal to do mna a ja prave som dnes vzala 3 neaktivnu tabletku mozem byt tehotna???dakujem za odpoved..

mis2006

mam podobny problem akoa siv setky ostatne ženy tu an tomot chate...takže tiež mi meska menstruacia asi 9 dni a mam bolesti v podbrusi...mam obavy ci nahodou sa nemohlo nieco stat..bo s priatelom sme mali sex aj bez ochrany...ale tiež to nemusi nic znamenta...nevie niekto presne priznaky tehotenstva,,bo tehotensky test si teraz nechcem spravit

Lenush

smejko, u kazdej je to individualne, ak mas podozrenie ze si tehotna, sprav si test najlepsie hned rano na prvy ranny moc