Ahojte, chcem sa spýtať po akej dobe sa asi začnú prejavovať prvé príznaky tehotenstva. Môže ich súčasťou byť aj ryhanie?
Príznaky tehotenstva
je mozne aby som otehotnela aj ked som nemala pohlavny styk a pritel sa na mna len to..???prosim odpiste!!!
Loska, chránená si aj počas 7-dňovej prestávky, nemusíš sa báť. HAK je práve na to, aby si obaja partneri mohli sex vychutnať :-)
ahojte beriem antikoncepciu chloe prvy mesiac prvych 21 tabletiek ucinkuje proti otehotneniu a a poslednyc sedem tabletiek su takzvane neaktivne cize neucinne to znamena,ze ked som dnes sa s priatelom milovala a dal to do mna a ja prave som dnes vzala 3 neaktivnu tabletku mozem byt tehotna???dakujem za odpoved..
mam podobny problem akoa siv setky ostatne ženy tu an tomot chate...takže tiež mi meska menstruacia asi 9 dni a mam bolesti v podbrusi...mam obavy ci nahodou sa nemohlo nieco stat..bo s priatelom sme mali sex aj bez ochrany...ale tiež to nemusi nic znamenta...nevie niekto presne priznaky tehotenstva,,bo tehotensky test si teraz nechcem spravit
smejko, u kazdej je to individualne, ak mas podozrenie ze si tehotna, sprav si test najlepsie hned rano na prvy ranny moc