Ahojte, chcem sa spýtať po akej dobe sa asi začnú prejavovať prvé príznaky tehotenstva. Môže ich súčasťou byť aj ryhanie?
Príznaky tehotenstva
ahoj chcem sa spytat ci mozem byt tehotna ak ma moj partner prstami na ktorych mal spermie prstoval.. manstruacia mi zacala 18 a stalo sa to 27..mam teraz napatie v bruchu mozno aj zo stresu,sem tam ma napina ale rano ani nie skor pocas dna a castejsie mocim tak poradte ako to vidite a mam niekedy mierne krce v podbrusku..dakujem vopred
skús si v lekárni kúpiť test ak sa bojíš
mozem byt tehotna aj ked som mala menstruaciu? mala som ju o tyzden skor ako zvycajne. Bol na to dovod kvoli stresu. Menzes som vsak mala normalne ako mavam....ziadne zmeny.
ahoj meska mi to uz 18 dni mam nezvycajne bolesti brucha, niekedy uz taky pocitv podbrusku ze uz by mohla prist menstruacia a nic. v marci som vysadila hak potomsom mala menstruaciu 2 mesiace normalne.robila som si uz dva krat test a vzdy negativny co to moze byt prosim o radu... alebo niekoho na koho sa mozem kontaktovat..dakujem.
Nicka86!
Z výskumov je známe, že po vysadení HAK je prvý menštruačný cyklus (štatisticky) dlhší ako 35 dní. Tebe už trvá dlhšie :(
Taktiež sa zistilo, že ovulácia prebieha v 21. deň menštruačného cyklu. Ty si vtedy mala nechránený sex :(
Takže spoliehať by si sa mohla len na fakt, že tento prvý cyklus po HAK býva anovulačný čiže keď nebola ovulácia, nebude ani menštruácia. Budeš musieť počkať na ďalšiu,a upraviť do normálu by sa mala až po 8. menštruačnom cykle.
no je to mozne oplodnenie mohlo nastat pri predohre...
aoyte..prosim vas poradte mi.. mozem byt tehotna, ak som mala s priatelom sex ale s kondomom..ale kramy mi meskaju 6dni asi sa mi zvacsili aj prsia a mam vyraznejsie zilky na prsiach..dakujem..
Karla nemusíš byť tehotná, môžeš teraz mať práve anovulačný cyklus (neprebehla ovulácia). Alebo keď píšeš o kútiku v ústach možno prekonávaš nejakú infekciu a preto také oneskorenie. Odporúčam ti kúpiť tehotenský test (ak si nedočkavá) a do budúcna naučiť sa sledovať počas menštruačného cyklu plodné, neplodné dni. Je to spoľahlivá metóda a zaručene nebudeš prežívať takéto "muky" a zbytočné pochybnosti...
ak ti meska tak dlho, je pravdepodobne ze si tehotna. sprav si test alebo zajdi za gynekologom. a ak ti zisti, ze nie si tehotna, daj si predpisat HAK aby si nemala starosti a zbytocne stresy...