Príznaky tehotenstva

petruska

lenush, my sme na prerusovaku uz vyse dvoch rokov, obaja plodni a je to ok. Milujeme sa len ked nemam plodne dni...Treba vediet ako na to a samozrejme to nerobit s 20rocnym chalanom, lebo ten sa iste neudrzi...

mimi.a

mici a vsetky ostatne... kupte si test, ocikajte ho a zistite, ci ste alebo nieste tehotne. A ak by ste aj potom mali pochybnosti, zajdide za lekarom na prehliadku. Samozrejme, tehotna moze byt kazda zena, ktora mala pohlavny styk.. a je jedno, ci chraneny alebo nie, pretoze nic nie je 100%.

mici

panca
neviem ako to je ale mala som pohlavny styk bez ochrany a moj partner si nieje isty ci bol dost opatrny asi u to nevyslo.aj preto sa bojim ze som tehotna.a chora som nebola.

panča

miri
mozno prave preto, ze meskala je to ine . nebola si chora ? Je ta moznost, ze by si bola tehotna ?Mozno si len v strese (preto ta unava a ostatne priznaky)

mici

ahoj chcela by som sa spytat.ked mi meskala menstruacia asi dva tyzdne a teraz som ju dostala ale je to ine ako predtym ta krv nie je jasno cervena skoro to ani nieje krv a nemam ani bolesti v podbrusku a predtym som mala hrozne.niekedy mi byva aj nevolno a casto som unavena.mozem byt tehotna alebo je to nieco ine?

Lenush

lador
pravdaze z toho mozes otehotniet, je to v podstate bezna vec otehotnenie pri prerusovanej sulozi. skor by ma zaujimalo ako je mozne, ze 14 rokov nemas menzes, teda ako sa ti podarilo otehotniet..

lador

Dobrý deň,mám 26r. jedno dieťa, takže skpsenosti mám... Už 14rokov nemám menzes a tak to že som tehotná som zistila náhodou u lekárky v 5 mesiaci-žiadne príznaky.
S manželom máme nechránený sex, pričom ejakuuje nie domňa.Cca týždeň mám strašne bolestivé, väčšie prsia a hlavne bradavky. Je možné, žeby som mohla byť tehotná, aj keď manžel ejakuuje nie domňa?
Ďakujem