Ahojte, chcem sa spýtať po akej dobe sa asi začnú prejavovať prvé príznaky tehotenstva. Môže ich súčasťou byť aj ryhanie?
Príznaky tehotenstva
aj ja beriem HAK,narastli mi prsia,aj som pribrala,a mam ich aj citlive:-( tiez sa bojim
petre
pokojne si sprav babytest aj ked beries tabletky. nemusis cakat na sedemdnovu pauzu
Prosím poradte mi.
V poslednej dobe mi je ráno na vracanie, prisa mám srašne citlivé. Neviem či som mohla otehotnieť, lebo beriem HAK. Menštruáciu mám čudnú, ak sa dá nazvať menštruáciou. Priatel mi aj kúpil test, len neviem či si ho môžem dať aj ked som práve v období ked beriem HAK alebo mám počkať na tú moju 7dňovú prestávku.
Poradte dakujem
ahojte!vie niekto nejake dobre rady ako otehotniet.aj ked niekedy si myslim ze vsetko ma svoj cas mozno netreba vymyslat s pocitanim plodnych dni a pod.ja s priatelom sa pokusame 3 mesiace.pred tym som brala HAK odvtedy som mala2x menzes 1.bol v poho 5 dni ako vzdy pred tym ale 2.zacal iba velmi slaby a po2 dnoch skoncil a o dalsie2 dni zacal strasne silny asi az 5,6 dni.asi musim len cakat kedy sa na teste objavia2 pruzky.
ahojte môzem sa spytat na tie priznaky tehotenstva..lebo frajer hovori ze mi narostli prsia a teraz mi byva zle a tak mam strach..prosim pomôzte neviem ako dalej
ahojte. chcem sa spytat kedy je po menstruacii najvacsie pravdepodobnost otehotnenia? kolko dni? teda ako sa rataju tie plodne a neplodne dni?dakujem pekne (vysadila som HAK v juni,odvtedy mam kramy kadejak a tak som trocha v strese)podla mojich vypoctov(nelogickych)by som mala dostat dnes, nedostala,takze som v strese...(ako sa upokojit,prosiiim)
to saba: tak to Vam gratulujem ze mate take bezproblemove tehotenstvo...uz aj ja by som takeho malinkeho drobca brala...drzim palce nech vsetko dobre dopadne :o)