Príznaky tehotenstva

luckaaa87

ahojte.prosim vas kedy sa zacnu prejavovat prve priznaky kt.naznacuju ze by som mohla byt tehotna????????a ake su tie priznaky?PROSIM OZVITE SA MI NA EMAIL:luckaaa87@azet.sk....dakujem

ustráchaná

Ahojte. Chcela by som poradiť v nedelu som mala prvýkrat sex s priatelom ale neurobil sa do mna s kondom sa roztrhol. Uz v pondelok sa mi zvacsili prsia a v utorok som mala bolesti vo vajecnikoch, mám horucku, toci sa mi hlava ale menstruaciu mám dostat az o týzden... mám podozrenie ze som tehotná...kedy by sa mali príznaky objaviť?alebo to je len stresom?mám zájsť k lekárovy s týmto podozrením či radsej počkám na den kedy by mala prísť menštruácia??Prosím pomožte a napíste mi na mail.. Dakujem za poradenie. vasa ustráchana... :(

aemmy

mozem byt tehotna ak mi je uz asi tyzden zle?ale zle od zaludka nie v podbrusku....mala som s priatelom sex vsetko bolo v pohode len ked ho vytavoval tak sa kondom roztrhol ale priatel sa nespravil som akoze mierne zufala.neviem ci mi je zle z antibiotik ktore berem alebo z toho ze som tehotna....

mimo21

prosim vas moze mi niekto pomoct,ja som si uz spravila tehoten.test je negativny ale aj napriek tomu mam pocit ze som tehotna byva mi zle a meskala mi menstruacia...

livka

hmm hlupa,tak pravdepodobne se zanedbali pri sexe hygienu,a teraz ta trapi zapal,alebo ti mohol partner penisom poskodit sliznicu posvy,tak by som odporucila navstivit gynekologa alebo aspon nacas si odpustit intimnosti a pouzivat krem na int. hygienu,ale pokial mas krv v moci,tak to moze mat uplne iny charakter a nemusi to suvisiet so sexom,takze v takom pripade navstiv svojho lekara a nechaj si vysetrit moc a oni ti uz povedia co dalej

hlupa :(

Mala som s partnerom sex vo stvrtok aj v piatok.On vravel, ze is mam kupit tabletky, tie 72 hod.Ale ich treba len na predpis od gynekologa.A aj su dost drahe,ze vraj.OD soboty ma bolia vajecniky a ked cikam tak ma tam dole vsetko bili a na konci vycikam stale aj trocha krvi.Nevjem co mam robit..pomozte mi. pls :(