Príznaky tehotenstva

saba

Ahoj, mne meškala menštruácia a mimo to som nemala žiadne príznaky. Aj teraz ani neviem, že som tehotná, akurát mi rastie bruško a mám foto toho malinkého, čo sa skrýva vo mne. Tehotenstvo je úžasnééééééééé!

baga

ahoj, chcela by som sa spýtať či by som mohla byť tehotná pokial mi menštruácia meškala 8 dní???:(ale to len preto lebo ja som si ju zle vypočítala kedy ma prísť...a vtedy ked mala prísť..sme s priatelom den pred tým mali sex...môže to byť aj dôsledkom toho že sa mi oneskorila??prosim odpovedzte mi..dakujem vopred...

sne27

menstruacia mi meskala necele 2 tyzdne, tak som si urobila test a bol pozitivny, prve priznaky sa zacali objavovat az v 5-6 tyzdni tehotenstva, zacalo mi byt nevolno, kazdym dnom viac, stale som zvracala a trvalo to az do 16 tyzdna

izabela88

to sne27: a kedy sa Vam zacali prejavovat prve priznaky? lebo ja ziadne nemam tak neviem ci si mam vobec robit test

izabela88

dobry den chcem sa spytat ci mozem byt v tom ked som brala HAK ale len jeden mesiac potom som ju vysadila, s priatelom sme mali nechraneny styk...niekde som citala ze nasledujuci mesiac po vysadeni tabletiek je bez ovulacie je to pravda?teraz som mala dostat menzes ale uz 4 dni mi meska prosim poradte, zatial nemam ziadne priznaky tehotenstva

sintia

Ahoj, ja by som sa len chcela opýtat, ci je mozne aby som bola tehotná ked mam taký malý vytok, nieje to menzes ale je to taký výtok. Aj ked je tomu len 3 dni co sme sa pokusali o babetko ale ja akosi neverim ked mam takýto výtok.Ďakujem

hoska

Ahoj.Mam taku dilemu...Uzivam antikoncepciu 3mesiace...3dni po poslednej menstruacii som mala nechraneny pohlavny styk...2dni na to mi zacalo byt zle aj som vracala...odvtedy presli 2dni a stale mi je zle...mozem byt v tom...Po akej dobe dojde k oplodneniu vajicka???

andie

eurinka, takze si slobodna mamicka ? ja som skor vzdy bola za to, ze dieta nie je dovod svadby. taketo manzelstva maju vacsie riziko rozvodu ( aspon z mojho okolia)

eurinka

Varujem Vas dievcata, s tehotenstvom si nezahravajte, zivot slobodnej matky je mizeria mizerna. Najprv sa vydajte, ok? Pocuvnite ma. Budete potrebovat lasku, pre seba aj malicke, domov, sukromie, peniaze, partnera na sdielanie dobreho i zleho. A ak sa spoliehate na potrat tak potom uprimnu sustrast. Doporucujem dietatko si ponechat.