Ahojte, chcem sa spýtať po akej dobe sa asi začnú prejavovať prvé príznaky tehotenstva. Môže ich súčasťou byť aj ryhanie?
Príznaky tehotenstva
ahoj, chcela by som sa spýtať či by som mohla byť tehotná pokial mi menštruácia meškala 8 dní???:(ale to len preto lebo ja som si ju zle vypočítala kedy ma prísť...a vtedy ked mala prísť..sme s priatelom den pred tým mali sex...môže to byť aj dôsledkom toho že sa mi oneskorila??prosim odpovedzte mi..dakujem vopred...
menstruacia mi meskala necele 2 tyzdne, tak som si urobila test a bol pozitivny, prve priznaky sa zacali objavovat az v 5-6 tyzdni tehotenstva, zacalo mi byt nevolno, kazdym dnom viac, stale som zvracala a trvalo to az do 16 tyzdna
to sne27: a kedy sa Vam zacali prejavovat prve priznaky? lebo ja ziadne nemam tak neviem ci si mam vobec robit test
to izabela88:ja som brala hak a vysadila som ju a hned na dalsi mesiac som otehotnela, takze pozor na to
dobry den chcem sa spytat ci mozem byt v tom ked som brala HAK ale len jeden mesiac potom som ju vysadila, s priatelom sme mali nechraneny styk...niekde som citala ze nasledujuci mesiac po vysadeni tabletiek je bez ovulacie je to pravda?teraz som mala dostat menzes ale uz 4 dni mi meska prosim poradte, zatial nemam ziadne priznaky tehotenstva
Varujem Vas dievcata, s tehotenstvom si nezahravajte, zivot slobodnej matky je mizeria mizerna. Najprv sa vydajte, ok? Pocuvnite ma. Budete potrebovat lasku, pre seba aj malicke, domov, sukromie, peniaze, partnera na sdielanie dobreho i zleho. A ak sa spoliehate na potrat tak potom uprimnu sustrast. Doporucujem dietatko si ponechat.