Príznaky tehotenstva

emília07

Takže meškajú mi už 2 týždne krámy...zo začiatku som mala strašne kŕče a zopár krát som zvracala asi po 8dňoch som užila tabletku Exalate da sa to kupiť bežne v lekárni za 650sk asi viete očo sa jedna...Po užití som dostala krče a po takej hodinke som (riadne) vykrácala 3 dni som sa cítila skvelo a zrazu namňa prišla ospalosť, únava sem tam bolenie hlavy a nevoľnosti...A ešte ktomu som prechladená a kašlem ..aka je pravdepodobnosť že som tehotná...Prodim odpište mi čííím skor ďakujem....

lili17

Ahojte baby....poradte mi prosim doteraz som mala normalne kramy a nemeskaju mi len ma strasne bolia prsia a brusko ako by som mala dostat kramy a to mam mat az za dva tyzdne....stale ma pali zaha uz asi tyzden v kuse, robila som si aj test pred 3dnami no bol negativny....mozem byt tehotna????

pre tinu

vynechala ti menstruaci??mavas ranne nevolnosti??citis sa unavena..nechuti ti jest...mas napuchnute bolave prsia..bradavky sa ti sfarbili do hneda a su vyraznejsie (vystupene) namiesto menzesu si mala v tom case len slabunky ruzovy vytok....ak mas toto si pravdepodobne tehotna...a sprav si test abo chod ku gynekologovi...a ak ne tak si ho sprav i tak..sak chces poradit ale nechces to vediet tak nahle..asi ta nechapem..ci si tehotna abo nie sa neda dozvediet inak..jedine zo sekundy na sekundu...s testu abo od doktora..tak odvahu a sup do toho...drzim palceky :)

tina

baby, ja si myslim, ze som tehotna. Len si nie som uplne ista...Ako to zistim bez testu??? Ten si nechcem robit, mam trochu strach vediet to tak zrazu

angeles

leila mas pravdu radsej byt slobodna mamicka ako mat chlapa uplneho chu*a, a byt spokojna s babom aj ked je to tazke...väčšina žien to neolutuje

leila

nemyskim si, ze byt slobodnou matkou je az take hrozne. Ja som sa nou stala dobrovolne, pretoze som toho muza znenavidela.