Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhé, husté a rovné vlasy

mia90

boze som z tej henny nejak popletena, precitala som si tu temu co napisala mirka23.chcem vediet co vsetko existuje z heny??farba na vlasy, sampon, balzam??
ja si chcem teraz prefarbit samponom od palette hnedym svoje vlasy, hennu chcem pouzit na regeneraciu vlasov,ale nie tu co farbi.tak mi poradte co mam pouzit???som z toho fakt uz popletena, tak sorry:D

vlaska

haloo...tak mozem po hene dat farebny sampon??? ak nie tak za ako dlho??? a co ak si dam henu a potom alebo pred tym sampon??? co sa stane s mojou farbou???

mia90

ale ten sampon môzem pouzivat aj ked budem mat nafarbene vlasy chemickou farbou???? ci tiez budem musiet cakat nejaky ten cas?

mirka 23

Mia, v pohode sa pýtaj, mne nikto neporadil, musela som na všetko prísť sama postupne, a aj z tohto fóra som sa veľa dozvedela.
Takže šampón je podľa mňa dobrý, najlepší z tých čo sú z drogérie, vlasy sú po ňom lesklé, píšu na ňom že je prírodný, ja som s ním bola spokojná, vyskúšaj a uvidíš. Ale po ňom odporúčam dať masku alebo balzam, lebo nehydratuje.

vlaska

ahojte mam otazocku...viem ze pred henou musi byt 3 tyzdnovy odstup od farbenia....no ja by om si chcela dat aj henu aj farebny sampon...totiz mam tmavohnede vlasy ale na koncoch mam este melir...teda aj preto by som si chcela dat ten farebny sampon...no a mozem si po hene dat ten farebny sampon na prekritie toho meliru??? alebo ta hena ho prekryje??? ako to je??? viem ze vlasy po nej budu leskle...ale ja nechcem ten melir na koncekoch este zvyraznit... dakujem... :)))

mia90

diky moc, mozno ta uz otravuje moja zvedavost,ale s toz hennou som sa este nestretla, tak chcem o tom vediet viac.a moje vlasy su na tom zle:Da ten sampon sam o sebe nie farbiaci je tiez dobry nap pouzivanie??bude to mat tiez daky ucinok?

mirka 23

No a do drogériek to distribuuje táto firma www.lion-topolcany.sk
Keď tam napíšeš alebo zavoláš, tak ti povedia, kde v tvojom meste ju dostaneš. Ak si z PO, tak ti viem poradiť aj ja.

Henna šampón je normálny šampón na umývanie vlasov, môžeš umývať vlasy ako často potrebuješ.
No ale ak nezoženieš, tak môže byť aj iný balzam ktorý používaš.

mia90

a ten sampon ale nie farbici ten sa môze pouzivat aj na stale zmyvanie vlasov dva trikrat do tyzdna????a ma ktomu ta hena aj nejaky balzam?