Mlady vzhlad..stastie alebo problem?

Príspevok v téme: Mlady vzhlad..stastie alebo problem?
tomo262

zdravim, pomaly mi taha na 24 rokov ale v tvari vyzeram na 17 rokov...zo zaciatku som si to nevsimal ale v poslednej dobe ma to uz zacina stvat...napr. clovek sa musi neustale legitimovat ako nejaky maly sopliak, ale to sa da prezit...hlavne mi ide o ten vzhlad a respekt medzi ludmi...ma niekto podobny problem a nejako ho riesi?

Nana29

Mi hovorte, som 29-rocna baba a ked si idem kupit cigarety, tak odo mna pytaju obciansky. Je to velmi neprijemne, nepomaha mi ani ked sa vyraznejsie namalujem.

lgh

Je to utrpenie vyzerať mlado v beztak mladom veku a tiež mám odmalička tieto problémy s nedozretým telom. Ono to zas zvykne byť tak že človeku je do vienka dané niečo iné keď mu príroda ubrala na fyzične.

Runner

Sice 3 roky od poslednej odpovede ale tiez som sa tu nasiel.
Mam 28. Vsetci ale totalne vsetci mi tipuju pod 18! Paradoxne ked som mal okolo 15 vyzeral som starsie cca 18-17. No ako roky letia a "rozdiel" sa zvysuje zacina mi to poriadne liezt na nervy. Na tvary nezarastam, aj napriek tomu ze mam vysportovanu postavu v tvari som baculaty a vyzeram skor detsky.
Neustale podcenovanie od okolia poznamky a dokazovanie kolko mam rokov. Ked uz clovek otvori usta a zacne rozpravat po par minutach je to OK ale tie predsudky treba zakazdym burat.
Pracujem 8 rokov prevazne v muzskom kokektive na pozicii kde sa ocakava doveryhodny muznejsi vzhlad a mozem povedat ze ani v tomto smere nie je lahke sa presadit. Dokonca nadriadeni su v tom "co ten moze vediet" a neustale ich musim vyvadzat z omylu mojim styl vedenia rozhovoru a pod. Je to velmi unavne.
Dokonca novy mladsi kolega uz utrusil poznamku, ze dame to spravit mlademu. Ked zistil kto je v pozicii mladeho velmi sa divil.
Nikdy som nemal ani nemam problem najst si priatelku ALE :D vidim denne, ze zeny v mojom veku na prvy pohlad priliz nezaujmem. Take 16-20... ale je mi to uz trapne. Za chvilu by mi mohli byt uz deti :D (obrazne). Aj pri zoznamovani a naslednom rozhovore so zenou musim svoju vyspelost doslova dokazovat.

Je to uz skutocne otravne

MultiLevel

prihoda z dneska...isla som opat na obed do restiky, opat na opatkoch, v elegantnom, ako vzdy, jemne nalicena, vlasy ako vzdy kucerave a vypnute. Slusne som sa pozdravila a ked prisla ku mne casnicka, tak sa ma spytala : "Dievcatko moje co si das na papkanie?" ....hm... :) Asi to nebude vzdy len o tom obleceni a spravani sa :)

Aja02

Teda, ja nemam nadvahu, nefajcim, nepijem, neopalujem sa (fuj slnko, neznasam ho :D ), nedrogujem, nemam na tvari ani kila make upu a aj tak vyzeram starsie.
Ci je mladsi vzhlad stastie alebo problem? Podla mna je to jedno. Toto som si nikdy na ludoch nevsimala. Inak, ja mam otrasny odhad na vek u ludi. Vzdy im tipujem viac. :D

Lulu2011

vsak Sejla je mlada :) ale ten prispevok mi na nu nesedi :)

ja mam fobiu zo stranutia, takze som rada, ze nevyzeram ako rovesnicky, co uz zacinaju starnut