uz asi 3 dni mam hnedasty vytok... newiete z coho by to mohlo byt? menstruaciu som mala asi pred tyzdnom
a tiez som pocula ze to moze byt priznak tehotenstva? je to prevda?
hnedy vytok
no tak baby spala som s chalanom a koncili mi kramy a po 4-roch tyzdnoch co je teraz som distala hnedy vytok.to bolo vcera a dnes bol asi taky silny ako slaba menstruacia.Mam dosti velky strach juj som chcela ist zajtra ku gylosovi ale neviem vaham. Mozem si aj teraz spravit test ked mam ten vytok?
Ahojte. Bezfarebný výtok z pošvy mávam aj ja vždy počas ovulácie. To je normálne. Asi dva dni mám úplne tmavohnedý až čierny výtok, ktorý začal veľkým svrbením.Teraz je už po ovulácii, o týžden dostanem menzes(možno) Tiež sa veľmi bojím, pretože už dva roky sa pokúšame o miminko.
mam asi tak tyzden pred menzesom a mam hnedkasty vytok..nieje ho vela ale mam ho..netusim co to je..a mam prave dni ovulacie...moze to byt tym alebo mam nejaku chorobu??alebo som tehotna??ale oposledna mens. bola normalna a teh. nemam byt ani ako...prosim poradte co to moze sposobovat..mam to uz 2hy den...a prvy krat..nikdy pretym som to nemala.. :( strasne sa bojim.poradte pls..dakujem...
noooooo, mne to zacalo po vysadeni evry ktoru som brala len 2 mesiace a mam to uz 3/4roka pravidelne kazdy mesiac jak mi skonci menzes par dni na to hnedy vytok asi tyzden az do ovulacie-kedy mi zas vytecie mnozstvo zakrvaveneho hlienu a samozrejme mam vtedy pardni bolesti v podbrusku take zvlastne hlavne na otrasy-pohyb xodzu reaguju,no a potom je to az do menzes ok. ja to nexapem z coho a preco? a neprexadzato!inak, mavam cysty na vajecnikoch...teraz nic neberem okrem indonalu a roznych vitaminova vyzivovych doplnkov stravy, hm
Caute kocky, je super že si tu krasne poradime a precitame si skusenosti iných...dufam že sa to tu udrži a poradime si hocikedy v hocicom...ste super...davajte si pozor ženske....vasa Macka
caute, kocky. byt vami, tak sa nejak zbytocne nestresujem. ak mate hnedy vytok, nemusi to znamenat, ze ste tehotne. v zasade sa jedna o nejaku poruchu cyklu. samozrejme navsteva u doktora je na mieste aby sa vylucilo pripadne ochorenie. ja to uz mam niekolko rokov, vacsinou pocas ovulacie. zacalo to, ked som brala HAK, potom mi doktor predpisal inu znacku ( postupne som vystriedala snad vsetky druhy na trhu)- nezabralo. tak som HAK vysadila- nezabralo. doktor mi predpisal Duphaston ( funguje aj na upravu cyklu)-nezabralo. robili mi rozbor krvi, ster (ci to nie je zapal/rakovina krcku maternice), samozrejme prehliadky, sono...-vysledok? NIC NEZISTILI!teda ani chorobu a uz vobec nie tehotenstvo. tak som sa s tym naucila nejak zit (aj ked je to dost otravne) a dufam, ze to niekedy prejde. podobnych prispevkov som citala na forach vela, ma to vela zien, jedna pani pisala, ze ona to mala tiez niekolko rokov a napriek tomu ma 2 krasne zdrave deti- takze sa netreba obavat ani toho, ze by to sposobovalo neplodnost, alebo co. samozrejme ak mate nieco podobne, treba ist najprv k doktorovi. drzim palce, pa
...no kocky je to vazne divne...ja mam ten vytok zvacsa po kramoch...potom sa mi to na chvilku ustalilo a cez ovulaciu to zase naskocilo...mala som uz aj pohlavny styk ale nemalo ako dojst k otehotneniu.tjez mam len 17 a dost by ma to mrzelo keby k niecomu takemu doslo.najhorsie na tom je to ze zakazdym si davam pozor...
babenky moje...ja mavam taktiez hnedy vytok..pride kedy sa mu zachce..robili mi vsetky mozne vytery a vsetko je zevraj OK...tak ako je to mozne?