uz asi 3 dni mam hnedasty vytok... newiete z coho by to mohlo byt? menstruaciu som mala asi pred tyzdnom
a tiez som pocula ze to moze byt priznak tehotenstva? je to prevda?
hnedy vytok
nie je normalne,ak spinime bielizen mimo svojich dni.zdrava zena je bez vytoku.navstiv gynekologa.ak strcis iba hlavu do piesku,nic tym nevyriesis.
Caute..Mam taky problem..Uz ani neviem ci mam kramy,alebo to je len hnedy vytok..Niekedy sa to opakuje kazdy mesiac,inokedy to meska..Ale len raz som mala aj krv..Inak je to len silnohnede a vobec to nezapacha(ma to len vonu obycajneho vytoku)Bojim sa,ze to moze byt vazne..PLS poradte mi dakto,alebo napiste na moj e-mail..dakujem...
babulky, hnedy vytok sa objavuje u niektorych bab objavuje pred/po menstruacii. takisto ked zacinate brat HAK, prve mesiace mozete mat spinenie (tiez hnedasty vytok)- mne to napr. preslo po prvej menstruacii , kamoske asi po tretej, odkedy zacala brat HAK..akykolvek iny vytok, zapachajuci, hrudkovity atd nie je OK a treba ist gynekologovi, netreba sa bat, staci si najst mileho uja/tetu a vsetko bude ok. len sa netreba bat :)
hnedasty vytok alebo spinenie je normalne,niekedy pred kramamy alebo po kramoch,ja mavam po kramoch take dva tri dni,a ci je to v spojitosti s tehotenstvom to sa len hovori,bolesti pred kramamz su tiez normalne,je to sposobeme s tym,ze vajicko z vajecnika sa dostava do vajickovodu ,a bud je bolest na lavej alebo na pravej strane,ja mavam tiez bolesti hlavne pred kramamy,preto je dobre si uvarit yenskz caj dva /tri dni pred kramamy,ja to tak robievam,vzhnut sa kofeinu ...
Už tyžden mi meška menzes.Tehotna dufam nie som,lebo menzes pravidelne nedostavam.Ale nikdy som ho nemala až po takom dlhom čase.a dnes sa mi objavil aj hnedy výtok.Ale potom som ho už nemala.Prosim poradte mi,čo to môže byť.
Už tyžden mi meška menzes.Tehotna dufam nie som,lebo menzes pravidelne nedostavam.Ale nikdy som ho nedostavam až po takom dlhom čase.a dnes sa mi objavil aj hnedy výtok.Ale potom som ho už nemala.Prosim poradte mi,čo to môže byť.
Ja mam 15 a nemala som menstruaciu... Zrazu som na WC zbadala ze mam spinave nohavicky... Neviem ci su to kramy alebo hnedy vytok ked na druhy den som uz nedostala...
dalsi den zas taky slabsi hnedy a neviem co to je a cim to je sposobene ked neberiem tabletky a kramy som este nemala......... POMOC