hnedy vytok

iiiiii

ahoj dall, ja mam 17 dní po menzese a tiež mam od vcera hnedy vytok, a tiez stresujem ci niesom tehotna. ten menzes bol tiez ako vzdy, ako u teba, poradí niekto čo nám je???

dall

a je mozne,ze mam ten hnedy vytok po kramoch,ktore boli take ako vzdy nicim vynimocne resp.odlisne a aj tak mam ten hnedy vytok bez zapachu...mozem sa obavat tehotenstva???prosim o radu

dada

ahoj naskor som mavala len biely vytok no a teraz osledne dva dni sa mi nejak začina meniť až na hnedy. mam 16 a pohl. styk som nemala. menštruaciu mam pravidelne. pls poradte na shischinka@azet.sk

swetlušiq

Tak ja by som sa chcela opýtať mám 15 a až mi behajú zimomriavky po tele že možem byť z toho tehotná že mám hnedý výtok a dosť ma to trápi.Ešte som nemala ani prvý pohlavný styk tak preto ... A mám ho už 9 dní spojený s menštruáciou čo to môže byť?? ak mi tu niekto vie poradiť napíšte mi na email : sveta1111@azet.sk Ďakujem Vám veľmi pekne

Ivka 1

Ano môže to byť aj príznak tehotenstva ale vzhľadom k tomu,že si mala normálne prebiehajúcu menštruáciu /dúfam/,tak sa nejedná o tehotenstvo.

Anett

Mam velmy dobre skusenosti s jednym vyrobkom obsakujucim širokú škálu liečivých rastlín s dezinfekčnými, detoxikačnými a protizápalovými účinkami. Jeho prísady sú bohaté na vitamíny a minerálne látky, takže majú schopnosť zvyšovať imunitu organizmu. Rozširovanie sa a vývin rôznych parazitov je vzrastajúcim problémom dokonca aj vo vyspelých krajinách. Tieto problémy modernej doby možno liečiť prírodnými aktívnymi zložkami získanými z liečivých rastlín, ktoré sa účinne využívajú už od pradávna.

Červený jazmín - z jeho listov sa pripravuje hojivá masť na kožné infekcie spôsobené parazitmi.
Mexický čaj - jeho listy a semená sa využívajú ako účinné antihelmintikum (prostriedok proti hlístam), najmä u detí.
Dráč obyčajný má dezinfekčné účinky lebo ničí mikroorganizmy spôsobujúce infekciu rán, úplavicu, choleru, infekciu pošvy a močových ciest.
Myrha posilňuje tráviacu sústavu, chráni pečeň pred jedovatými látkami a podporuje jej činnosť.
Olej z klinčekov pôsobí upokojujúco na hladké svalstvo tráviacej sústavy. Jeho účinná látka, eugenol, je silným antioxidantom, ničí črevné parazity, mikróby a huby.
Pau d´ Arco - prieskumy v 70. a 80. rokoch minulého storočia dokázali jeho silu v boji s vírusovými infekciami, parazitmi, jeho ničivé účinky voči hubám.
Vlašský orech - jeho účinná látka junglan je dôležitá v prevencii proti príživníkom.
Čierny orech - jeho farebná látka obsahuje prírodný jód, ktorý má dezinfekčné účinky.
Cesnak pre veľmi bohatý obsah vitamínov a minerálnych látok, ako aj významný posilňujúci vplyv na imunitnú sústavu rozhodne patrí medzi účinné prostriedky proti parazitom.
Semená grapefruitu sú účinné až voči 800 druhom vírusov a baktérií, 100 druhom húb a veľkému množstvu iných príživníkov. Majú mimoriadne dezinfekčné účinky. O dalsie informacie ma možete kontaktovat na ana.p@centrum.sk

nataska

tak tu mate vysvetlenie aby ste sa nadelej uz nebaali :Vaginálny výtok
Výtok bez pocitu pálenia môže byť príznakom tehotenstva. Ak však žena pociťuje pálenie a výtok má zafarbenie alebo zápach, je to príznak infekcie, nie tehotenstva.