uz asi 3 dni mam hnedasty vytok... newiete z coho by to mohlo byt? menstruaciu som mala asi pred tyzdnom
a tiez som pocula ze to moze byt priznak tehotenstva? je to prevda?
hnedy vytok
ten hnedy výtok možeš mať pokojne aj preto lebo maš ovuláciu
to nam tu nikto neporadi??
ahoj dall, ja mam 17 dní po menzese a tiež mam od vcera hnedy vytok, a tiez stresujem ci niesom tehotna. ten menzes bol tiez ako vzdy, ako u teba, poradí niekto čo nám je???
a je mozne,ze mam ten hnedy vytok po kramoch,ktore boli take ako vzdy nicim vynimocne resp.odlisne a aj tak mam ten hnedy vytok bez zapachu...mozem sa obavat tehotenstva???prosim o radu
Tak ja by som sa chcela opýtať mám 15 a až mi behajú zimomriavky po tele že možem byť z toho tehotná že mám hnedý výtok a dosť ma to trápi.Ešte som nemala ani prvý pohlavný styk tak preto ... A mám ho už 9 dní spojený s menštruáciou čo to môže byť?? ak mi tu niekto vie poradiť napíšte mi na email : sveta1111@azet.sk Ďakujem Vám veľmi pekne
ahojte... mavam hnedy vytok, neberem antikoncepciu a tehotna nie som..neviete co to moze znamenat?
Mam velmy dobre skusenosti s jednym vyrobkom obsakujucim širokú škálu liečivých rastlín s dezinfekčnými, detoxikačnými a protizápalovými účinkami. Jeho prísady sú bohaté na vitamíny a minerálne látky, takže majú schopnosť zvyšovať imunitu organizmu. Rozširovanie sa a vývin rôznych parazitov je vzrastajúcim problémom dokonca aj vo vyspelých krajinách. Tieto problémy modernej doby možno liečiť prírodnými aktívnymi zložkami získanými z liečivých rastlín, ktoré sa účinne využívajú už od pradávna.
Červený jazmín - z jeho listov sa pripravuje hojivá masť na kožné infekcie spôsobené parazitmi.
Mexický čaj - jeho listy a semená sa využívajú ako účinné antihelmintikum (prostriedok proti hlístam), najmä u detí.
Dráč obyčajný má dezinfekčné účinky lebo ničí mikroorganizmy spôsobujúce infekciu rán, úplavicu, choleru, infekciu pošvy a močových ciest.
Myrha posilňuje tráviacu sústavu, chráni pečeň pred jedovatými látkami a podporuje jej činnosť.
Olej z klinčekov pôsobí upokojujúco na hladké svalstvo tráviacej sústavy. Jeho účinná látka, eugenol, je silným antioxidantom, ničí črevné parazity, mikróby a huby.
Pau d´ Arco - prieskumy v 70. a 80. rokoch minulého storočia dokázali jeho silu v boji s vírusovými infekciami, parazitmi, jeho ničivé účinky voči hubám.
Vlašský orech - jeho účinná látka junglan je dôležitá v prevencii proti príživníkom.
Čierny orech - jeho farebná látka obsahuje prírodný jód, ktorý má dezinfekčné účinky.
Cesnak pre veľmi bohatý obsah vitamínov a minerálnych látok, ako aj významný posilňujúci vplyv na imunitnú sústavu rozhodne patrí medzi účinné prostriedky proti parazitom.
Semená grapefruitu sú účinné až voči 800 druhom vírusov a baktérií, 100 druhom húb a veľkému množstvu iných príživníkov. Majú mimoriadne dezinfekčné účinky. O dalsie informacie ma možete kontaktovat na ana.p@centrum.sk
tak tu mate vysvetlenie aby ste sa nadelej uz nebaali :Vaginálny výtok
Výtok bez pocitu pálenia môže byť príznakom tehotenstva. Ak však žena pociťuje pálenie a výtok má zafarbenie alebo zápach, je to príznak infekcie, nie tehotenstva.