uz asi 3 dni mam hnedasty vytok... newiete z coho by to mohlo byt? menstruaciu som mala asi pred tyzdnom
a tiez som pocula ze to moze byt priznak tehotenstva? je to prevda?
hnedy vytok
ahojte prosim vas mam problem z vytokom je hnedy a husty bojim sa ci mi nieco neni poradte
ahojte aj mam taky mensi problem...lebo sme sa s priatelom milovali a v noci zo mna tiekla krv ale taka bleda tak som si myslela ze ma nejak poranil a potom mi to tieklo cely den a na dalsi den rano ma to dost bolelo a taky strasne husty a zapachajuci vytok som mala. A potom mi zase zacala tiect krv...no skor taky hnedy vytok a teraz kazdy vecer mam vytok hnedy a neviem co to ma znamenat... dneska vecer mam dostat menstruaciu tak hadam to prijde lebo sa dost zacinam obavat :( a ked nie tak v pondelok utekam k zenskej. Ale aj tak niektora neviete poradit???
prosim Vas poradte mi:od kedy som prvykrat zacala menstruovat od vtedy mam taky bieli vytok bez zapachu..ako dost neprijemne mi to je a ma to stve...lebo napriklad ked mame telesnu vychovu tak ked behame citim koby zo mna tieklo...no strasny pocit..pouzivam slip vlozky...ale nechcem ich pouzivat napriklad v lete...nieje na to nejaky domaci recept?...ku gynekologovi este nechcem ist mam 15rokov a prosim vas odpiste mi co mam robit ake pripravky najepsie nejake domace..skusala som aj nejake tie rusne cviky...pri odtekani mocu a tak...ale nic nepomaha co mam robit citim saneprijemneak najdem na nohavickach biely slizky vytok...dodrziavam hygienu no neviem co mam robit a myslim ze na to aby som mala navstivit az doktora to nieje...nechcem tam s tymto ist nehanbim sa za to ..ale je mi to neprijemne...ked som sucha a pri nejakej praci alebo namahe citim ze som vlhka..a niesom vobec vzrusena ani nic!..prosim odpiste mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!dakujem vopred:)
AHOJTE UZ ASI POL ROKA MAM TAKY BIELY VYTOK A DENS SA MI TAK SFERBIL DO HNEDA MOZEM DOSTAT ZACHIVILU KRAMY
dievky ak ste este nemali kramy a mate hnedy vytok o par dni cakajte krv teda aspon vo vacsine pripadoch je to pred menzesom ale ak by sa dlho nedostavil tak to povedzte mame:)
ahoj.mohol by mi niekto poradit.4 dni pred menstruacoiu mam slaby hnedy vitok.
Aj ja by som chela poradit ak to tu este niekto cita. Napisala som na hlavnu stranku pod nazvom mám problém.
Chcem sa spytat,nestava sa mi to casto,ale beriem antikon. a niekedy po sexe ked vlastne sa vracaju spermie von to mavam zafarbene dohneda.co to znamena?nemoze to zanmenat ze pritel spava aj s druhymi?nemam vlastny vytok hnedy len ten jeho ked vyjde zo mna von...dakujem..odpoved prosim na email
ahojte, menštruáciu mavam pravidelne každých 32 dní, začne normálne a na druhý deň je to iba hnedý výtok!čo s tým ,prosím poradte!bolesti nemávam!