hnedy vytok

bambulkaaa

caute..pytate sa ci ten hnedy vytok moze byt prejavom tehotenstva.. ja som si vcera urobila test a.. ano som tehotna.. mala som aj ten hnedasty vytok aj trosku s krvou.. ibaze ten bol spojeny s bolestami brucha, hlavy a krutenim hlavy, zle od zaludka.. takze ak mate iba vytok tak nemusite byt tehotne.. staci zajst ku gynekologovi, mozno je to len nejaky zapal..

sora666

cafte dnes mam hnedy vytok lae lnet troska menstruaciu som mala asi pre 2 tyzdnami a nemavam ju dlho len od januara-co to moze byt?moze to byt zaciatok menzesu abo len spineni?plosiim poradte mi.

omg

boze preco sem pisete zeny co sa snazite o babetko???preboha vacsina dikusii typu divne vytoky a divne kramy su o tom ze su baby k smrti vydesene ci niesu tehotne kks a niekto sem napise ze help mam divny vytok uz cely zivot sa snazime o babatko...

dall

... aurelka saq si vo vyvoji podla mna je normalne,ze ti to este trocha hapruje...zatial sa podla mna bat nemusis...mne sa to tjez stavalo...ja ked mam 3ti den kramov tjez krvacam len cez den a v noci nic...hlavne sa nestresuj.. ;)

aurelka

PRECO KED MAM MENSTRUACIU UZ 5 DNITHAK SA MI ZASTAVI A POTOM ZASE PUSTI?TERAZ SA MI ZASTAVILA AJ VCERA VECER A DNESKA RANO SA MI PUSTILA KRV ZASE???PREC?

svetlana6

aurelka a ako znela otazka? trochu nerozumiem..ci je naormalne ze mas 14 a uz stvrty den menstruaciu?? a preco by to nemalo byt normalne? mozes ju mat 3 dni, ale kludne aj 7 dni...