hnedy vytok

fyxinka

ahojte.mala som strasne dlhu menstruaciu,travala mi 2,5 tyzdna v kuse a teraz mám asi tyzden hnedy vytok.mám ist k lekarke?

natushka...:)

ahoj..mam kamosku,ktora este nemala menzes ale ma uz ten cudny hnedy vytok...prosim ak niekto nieco vie blizsie taq mi napis cez mail velmi jej tym pomozes vdaka.....

drobec 76

dobrý.chcela by som od vás neaké rady ,že čo mám robit,lebo velmy často mám taký hnedý výtok,ktorý aj páchne.prosím odpoved mailom.dik

Avantasia

ja mam ten vytok uz vyse tyzdna,posledne dva dni je slabsi nez predtym. beriem hak 7. mesiac ale stale nacas. napriek tomu som nedostala menstruaciu,ktoru by som za inych okolnosti mala uz tri dni... moze to byt zapal krcka maternice?

kikaa

prosim vaaaaaaaaaaaaaaas, poradte mi alebo aspon povedzte vas nazor.nemozem ist hned zajtra ku gynekol., lebo ordinuje len tri dni v tyzdni, no a najblizsie dva tyzdne ma total plne.. No a nechcem tam ist ak je to len nieco nie az tak strasne. No problem je v tom, ze uz tyzden mam ten hnedy vytok. Najskor som si myslela(ked to bolo prve dva, tri dni, ze to je kvoli ovulacii a asi tri mesiace dozadu som mala takmer to iste, ALE!) ale nemala som vtedy ten vytok tyzden!! a proste nechapem. Inak zrovna pred tyzdnom sme sa s priatelom milovali, ale nemala som pocit, ze by to bolo nieco brutalne..Tak som si chvilku tie dva dni myslela este, ze to moze byt ak kvoli sexu(nemavame sex moc casto)..No podstatne info, neberiem tbletky a vzdy mal priatel kondom! a nikdy, NIKDY sa do neho(mna) nespravil, vzdy sme to dokoncili potom alebo hned "vytiahol"-a to bolo asi 2x za nase sexualne obdobie :).Takze nemam pocit, ze by som mala byt tehotna, takze fakt myslim, ze kvoli tomu nemusim stresovat.. Co si myslite, co to moze byt? nejaky zapal? alebo?.. Ten vytok niekedy nemam cely den, no ale potom az vecer trocha alebo mam cez den trocha a potom takmer nic...mam v tom chaos...prosim poradte nieco, dakujem, papa

lienockaaaaa

ahojte... mam jeden problem... a chcela by som vas poprosit o radu... vcera mi skoncila menstruacia ale dnes mam hnedy vytok... nikdy v zivote som to nemala neviete cim to je?? neskodi mi to?

dall

joj ved uz dost o tom tehotenstve tema je tu nieco ine a nie ci bude babo abo nebude...aj ked pekne to vediet hmm...omg mas pravdu iba nastrasia a aj tak nic...ja mam ten hnedy vytok len cez ovulaciu ale nezapacha nepali ma nic ani nesvrbi tak si myslim,ze sa nemusim nicoho bat...necitim sa zle ani nejako zvlastne proste normal...hmm???co si myslite vy???ma niekto podobne skusenosti???

bambulkaaa

nadovka: ja som si test urobila lebo namiesto menzesu som mala len takee nic slabucke krvacanie.. teraz uz nekrvacam vobec asi tyzden, test som si robila teraz v nedelu rano po tyzdni co mi meskali..

bambulkaaa

lenuliatko: no ten vytok mi skoncil uz pred tyzdnom a teraz je vsetko ok, ja som sa zas docitala na jednej webstranke ze slabe krvacanie je normalne okolo 16 dna po oplodneni teda v case ked mas mat normalne menzes a je to vtedy ked sa vajicko zachyti v maternici.. no neviem, ale ved v piatok idem k lekarovi tak uvidime.. dufam ze vsetko bude ok.. dakujem za reakciu;-)

lenuliatko

bambulkaaa nechcem strasit ale podla mna je to zacinajuci potrat.bez k lekarovi nech ti nasadi lieky na udrzanie plodu.