epilepsia

Príspevok v téme: epilepsia
Jančura

Epilepsiu mi diagnostikovali v 14 rokoch,teraz 24rokov.Od tej doby som na liečbe.Patrím do skupiny možno tých šťastnejších epileptikov,lebo záchvaty nemám tak často a súvisia čisto len so zaspávaním.V roku 2003 vymiznutie záchvatov,po narodení mojho prvorodeného synčeka,no momentálne mám strach,lebo záchvat sa mi v ďalšej tehotnosti objavilt.j.23 týždeň tehotenstva.Tak dúfam,že to naozaj súvisi s tehotenstvom a vyčerpanosťou a po pôrode bude zase všetko o.k.,aby som sa mohla plnohodnotne starať o svoju 4 člennú rodinu,lebo naozaj tá doba bez záchvatov bola super,úplne plnohodnotný život.
-----------
Stručne popísaná choroba na tému "Epilepsia" www.zdravie.sk

radana

Presne ako pises,to co zaberie je velmi individualne.Kazdy organizmus je iny a prave preto sa neda kazdeho zaskatulkovat a nariadkovat kazdemu,ze toto je podla niekoho 100percentne a za kazdu cenu to musi kazdemu zabrat.Ale skutocnost je ina.Ale o tom som uz pisala v predchadzajucich prispevkoch.

radana

Rng,to berem.Radit je radit a vnucovat za kazdu cenu svoj jediny najmudrejsi nazor je uz o niecom inom.Nie su to len moje skusenosti,ale skusenosti mnohych dalsich mamin deticiek s epilepsiou.

RNG

radana, ty uvadzas len svoje osobne skusenosti s tvojim dietatom a Slovenskymi lekarmi.
Zabudas na taku malickost, ze kazdy lekar ma inaksie vedomosti a ze Slovenski lekari nie su v alternativnych metodach vobec skoleni, takze tam ti nemozu nijak ani poradit ani pomoct. A damian tu na fore uvadza lekarov z celeho sveta, ktori sa tymito problemami zaoberaju, tj je to zrejme ovela bohatsi zdroj informacii, kedze Slovensko je menej nez 0.1% sveta, co sa tyka obyvatelstva, lekarov, vydanych knih a pod.
Pricom ani zname svetove autority(a tie na Slovensku zialbohu nie su) nezarucuju 100% riesenia a tiez casto skusaju, co by mohlo zabrat a co nie, a je to casto velmi individualne.
Ale aspon poskytuju hromady moznych inych prostriedkov, casto ovela ucinnejsich, nez klasicka medicina.

Takze sa tu nevad na damiana, ze sa snazi ked nie teba aspon druhych oboznamit s vysledkami prace inych lekarov,
naviac znamych svetovych kapacit, nie miestnych, akych mas k dispozicii ty.

Myslim, ze toto forum by sa malo niest v zmysle informacii, co vselico moze pomoct,
nie hadani, kto ma pravdu a kto nie.
A s trochu odstupom a respektom ku kazdemu, lebo to tu velmi chyba.

radana

Ahoj Miska.My sa mame dobre,aj synovi sa podarilo znizit davky a chvala bohu bez zachvatov,avsak u nas sa nedaju antiepileptika vysadit uplne,lebo pri velmi nizkych davkach antiepileptik zacal znova zachvatovat.Tak sme vysli na hladinu,ktora mu staci,aby nezachvatoval.To je dobre,ze sa ti podarilo najst druhu lekarku.Miska vyskusat to treba,nemozes nic stratit,ved v pripade problemov by si sa vratila na povodne davkovanie.Tak drzim palce,aby ti to vyslo.Ahoj.

miska

ahoj radana ako sa mate?ja som zmenila neurologa a ten sa rozhodol mi znizovat postupne davky nakolko som nemala zachvat uz skoro 3roky som aj stastna ale z druhej strany sa toho bojim ze ma klepne...mam velku dilemu nemas s tym skusenosti?/

miska

damian....ty si pekny pako z prepacenim mohli by ta uz odtial to vyhodit nikto ta tu neprosi o to tvoje sarlatanstvo a to co si napisal radane tak to si prehnal...diagnoza tazka demencia

radana

Velmi sa mylis,ako vzdy.Ja som si ista az moc tym,co pre svoje dieta robim.Ak si si nevsimol,ty prvy si zacal vyrypavat a tlacit tu ludom svoj nazor,ako keby bol jediny na svete a este k tomu spravny :-) Ja som tu napisala,ako je to s vitaminmi u mojho syna a este u vela vela deti a ze tvoja teoria nefunguje na vstkych tak,ako by si si velmi zelal.Lamentujes tu akurat tak nad kazdym ty,lebo keby si mohol,kazdemu by si presne nariadkoval,co moze a co nie.Tvoje vnucovanie nazoru je hrozne.Mal by si sa od rng ucit,ako komunikovat s ludmi.

damian

Och!!! Kazem Ti ja davat dietatu vitaminy??? Nekazem. Vobec uz nepisem pre Teba, ale pre INYCH, ta co tolko do mna drbes??? Necitaj, ak Ti nie je po voli. Daj si dietatu co chces. To, ze mi tu furt vypisujes len vzbudzuje podozrenie, ze si si ani nie ista tym, co pre dieta robis. Tak uz konecne prestan lamentovat tolko, lebo forum nie je na to.