OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

Varim gulas na obed a este mame navarenu kapustnicu s udenym kolenom.S tym stresom je to zle.Ked si nedam pozor a necham sa vytocit,hned ma chyti astmaticky zachvat.Ale to sa mi uz chvala bohu dlho,dlho nestalo.Snazim sa bryt vsetko s kludom a s nadhladom..

radana

Prave preto je pre mna velkym pomocnikom auto.To mi vela situacii ulahci a myslim,ze aj on je z ludi potom menej vystresovany..

[zruseny12]

prave,ze ja som uz teraz ako tintitko...je to smutne...ale je to tak...ked si predstavim,co vsetko som robila,sak aj teraz robim,ale na etapy...nie som moc odolna voci stressu...no dufam,ze po tej liecbe sa to aspon trochu zmeni...inak co budes mat na obed?

[zruseny12]

...nie radana,ja som stratila silu v rukach a ked sa velmi namaham,tak sa cele telo roztrasie,potom aj creva zacnu haprovat...dostanem krce a je hotovo...

[zruseny12]

...sak na to som myslela,ze sa musis este natahovat,ale jasne, ze on ani nevnima ,ze to robi...on za to nemoze...to viem...ale aj tebe to neprospeje...

radana

No on je sice chodiaci,ale o to je to horsie,ked sa niekde vzoprie a musim ho jednoducho preniest a hotovo,lebo jemu sa neda vysvetlit..A to si vies predstavit niest taku vahu a pri tom este kope a hadze sa..

[zruseny12]

..no ja som tiez najedena,este varim knedlik....
tak mas pravdu,ze kazdy ma svoj problem,ale ja by som toto ,co ty nezvladla,teraz/niekedy som robila tazke prace lavou zadnou/...ani omylom,nosit po rukach tazke dieta...uplne som stratila silu...tak preto hovorim,viem,ze aj ty si len clovek a tiez nie si stroj...

radana

No Maria,uz som tu,maly v skole,potraviny nakupene,gulas sa vari,byt povysavany..Takze mam hodinku zase sama pre seba.. :) Maria a kto to nema v dnesnom svete lahke?

lea

radana my sme si písali nainú tému, mali sme rovnaké názory na danú problematiku, ak chceš napíš mi na mail :-)