Prvy sex - ako nato ked to boli?

Príspevok v téme: Prvy sex - ako nato ked to boli?
tina

cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?

janka24

xyka..dnes tu bolo v jednej teme, že mladež je informovana o milovani a tak a ked píšeš, že či budeš krvacat, tak neviem..robiš si asi srandu...

Denz

xyka- na tvojom mieste by som to odmietol...
Je to tvoje prve milovanie a......
auto je dost trapna miestnost na nieco take...
A nenut sa do toho radsej....vies...aby si nelutovala neskor.

XYka

janka24-- ďakujem k názoru za auto... a ešte k tomu auto keby sme sa predsa rozhodli to urobiť v aute, kamošky hovorili, že pritom krvácali môže sa to stať aj mne?

janka24

mhm.-)DENZ nech sa vyjadri.)ja som chcela iba k tomu autu..vieš, niekoho to neboli,niekoho ano...zaleži aj ako ta chlap uvolni a ako budeš ty na tom-psychicky,fyzicky

janka24

xyka..podla toho, čo píšeš neviem, či chce vyskušat teba alebo teba v tom aute a potom dalšie...lebo si napisala "ma nove auto" ale ak ty maš obavy, lebo si panna tak ti može byt fuk, že či ma on nove auto...ak mate iny priestor na milovanie robte to tam..v izbe niekde

XYka

Denz-- ano, on ma uz 20 a ja 16... ale nvm ci na to mam pristupit.... chodili sme spolu a ptm sme sa rozisli a chce aby sme mali sex nvm co mam robit preto potrebujem radu