Prvy sex - ako nato ked to boli?

Príspevok v téme: Prvy sex - ako nato ked to boli?
tina

cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?

kikax

Ja som mala podobný problém, obaja s priateľom sme to chceli, no on sa do mňa nemohol dostať hrozne to bolelo vyskúšali sme viaceroo polôh no stále nič len hrozná bolesť potom to skúšal tak že ma začal robiť inými spôsobmi, kedy som už nič nedokázala a vtedy do mňa vnikol ani som o tom nevedela len som sa pozrela a zrazu bol vo mne ani som nič necítila. Podľa mňa je to viac menej o uvoľnení.

hikaa

mna nic nebolelo len taky tlak to bol tusim nepamatsm si to uz bolo to davno..tiez som sa vobec nebala bola som uvolenna ziadne problem potom nebol

firsttime

no, u mna to bolo zvlastne.. ked som prvykrat spala s priatelom, bolo to presne ako hovoris ty.. nemohol sa dostat, tak sme to vzdali..
druhykrat do mna normalne vosiel 3 prstami a nic ma nebolelo, ale ked chcel penisom, nedalo sa.. tak ma to nastvalo, ze som zatala zuby a vydrzala to.. prvych 10 sekund to bolelo a potom som si to len uzivala.. po sexe to bol taky divny pocit tam dole.. taky ze tam stale nieco mam alebo tak.. take akoby roztiahnute ..
tretikrat ma to zasa bolelo prvych 10sekund, ale potom uz vooobec

silvikl

ahoj,ja som mala tiez taky problem,bola som uvolenna,vsetko,eln proste to neslo a isla som na gyndu a zistili,ze mi daco je,preliecila som sa a ptoom sme to vlaste prvy krat robili az trikrat za sebou :) a aj ked nemas pocit,ze ti nic nieje tam dole,ani ja som nemala ale isla som prave kvoli tomu,ze preco to nejde proste a urobila mi vyter a zistili daco..no...ja mam taku skusenost....

baby

lucka, sklamem ta ale fakt som sa toho nebala...
tina este by ma zaujimala ze kolko mas rokov... lebo taketo otazku kladu vacsinou 15

lucka231

baby - podla mna nemas pravdu s tym, ze ked sa zena boji prveho milovania, tak na to nie je pripravena...kazda zena sa toho boji, pretoze je to velky okamih v zivote a je to nieco, co vlastne zmeni tvoj zivot..podla mna zena, ktora povie, ze pred svojim 1X sa vooobec nebala, tak klame! a s tou bolestou si nerob starosti tina, lebo aj mna to bolelo...u kazdeho je to inak, zavisi to od viacerych faktorov.. len sa musis uvolnit..daj si pred tym jeden pohar vinka..a ked to aj bude boliet, tak len treba vydrzat...potom to uz bude vzdy lepsie a lepsie..tak ako treba budovat vztah, tak sa pomalicky postupom casu ,,buduje,, aj sexualny zivot..tak veeela stastia

baby

mna to napr. vobec nebolelo... vedela som ze to chcem, nerobila som to len kvoli tomu ze moje kamaratky to maju davno za sebou... pekne som si pockala (20) a vobec som sa nebala bolesti a este aj partner bol uzasny... ked sa bojis nie si na to pripravena!!!

xxaxaxa

ako je mozne ze lucinky a vseliake mavate uz sex. A potom chodite po meste ako keby nic.. Na co myslite ked sa veziete v autobuse? Stale len na sex? Preco maju zeny tolko sexu?