Prvy sex - ako nato ked to boli?

Príspevok v téme: Prvy sex - ako nato ked to boli?
tina

cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?

Denz

xyka-neviem ci je dobre sa bavit o tom s kamaratkami....bud to zvelicia alebo urobia z toho obycajnu,,rychlovku"
Ty musis vediet co chces a ci chces na to spominat v dobrom alebo nie.

janka24

určite by to nemalo byt v aute:-)to poprve

a čo sa tyka bolesti tak ano tiež som počula na začiatku, že niekoho to nebolelo,niekoho ano..zaleži od skusenych partnerov aj od tvojho uvolnenia, ale krv tam bude,ale vobec nie že na cellej plachte ako jatky.-)možno iba špinenie
a kedže to čita vela diskutujucich, myslim, že som napisala všetko :-))

XYka

janka24-- tak ja by som sa s nimi o tom porozprávala lenže to sa stále končí tak že si s toho urobia srandu takže niekedy mám taký pociť, že to ani nezažili

janka24

tak ak sa chcu s tebou rozpravat tie kamaratky, mala by si sa s nimi ,pretože každa to zažila inak..ani moji rodičia nechceli rozrpávat, ale kamarátky su dobry zdroj informacií.

janka24

XYka v tom pripade ti prajem,aby ti to vyšlo podla tvojich predstav a nesklamala si sa.
a som rada, že sa tu na tom nezabavaš

XYka

janka24-- akože ja nepatrím k tým luďom čo sa touto témou veľmi zaujímajú takže fakt viem len tie základné veci a nič viac