Prvy sex - ako nato ked to boli?

Príspevok v téme: Prvy sex - ako nato ked to boli?
tina

cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?

XYka

ahojte potrebovala by som radu. Este som panna a chcela by som prist o svoje panenstvo ale kamarat chce aby sme to robili v aute, lenze ja sa toho vsetkeho bojim a preto by som sa chcela spytat ci to boli, ci auto je vhodne miesto a uvitala by som aj dalsie rady... vopred dakujem

janekMY33

vies ako sa to hovori zenam daj si dve deci aby si bola povolnejsia tak toto prislovie ma svoju logiku takze daj si trochu alkoholu ale nie vela a uvidis ako to pojde aj samo

chcem toooo

ahoj mam 17 ja nemam ani moc probleem ale chcem poradit. vcera som prisla o panenstvo moj chalan ma najprv poriadne nazhavil a potom to islo dnu spociatku ma to zabolelo ale potom som si to uzila bolo to uzasneee a chcem to znova a znova a ked ma liiiize na kklitoris hned sa otvoriiim tak najprv lizat a potom pichat :)

Nikuš

ahoy..s priatelom chceme skusit sex..ale ja som este panna..a boljim sa ze ci ma to bude boliet...a ze to vydrzim..pomoze mi niekto skuseny??..dakujem

sasika

Boze dievcata poradte mi neviem ako nato ehm ako bola som uz s chalanom ale robil mi to len prstami lebo penisom to neslo ako nato????