Prvy sex - ako nato ked to boli?

Príspevok v téme: Prvy sex - ako nato ked to boli?
tina

cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?

enjoy

ahoj s priatelkou sme skisali prwy sex teraz nedawno obaja sme to welmi chceli ale stala sa jedna wec :D heh nho necel sa postawit newiem cim to bolo mozno aj tym ze som pred tym 2 dni apsolutne nespal a bol som uplne wycerpany alebo tym ze som nepocitowal od nej niake wzrusenie... az ked ma cacala stehlit jazykom pod tym mojim... a potom aj tak prestala tak sme to nehali na neskor... newiem co sa stalo preco sa nechcel postawit prosiim poradte :(

zufalaAla

Mam taku radu, partnerka nech skusa pomali do seba dostavat nieco...ale nech si to da do kondomu nech to ma stopercentne ciste....pomali sama si ju roztiahnut ja som tak zacinala neviem si predstavit, ze 1sex bude tzaroven aj prve vniknutie do mna...pekne som skusala , vymyslala....a kazdy ma taku fantaziu co asi by si tam tak mohol dat:)ked takto bude trenovat pomali sa jej roztiahne na tolko, ze bude uplne Ok bezzboleste moct sexovat a uzivat si na plno:)

brmbrm

no poviem vam ze to moze byt aj uplne niecim inym... mi sa s partnerkou tiez pokusame o sex ale nejde to, proste ja donej vopcham zatial maximalne 1 prst aj to ju na zaciatku boli potom us nie, proste priuzka... a to ju dokazem aj spravit ale proste priuzka tak pomali pokusame roztahovat ale predpokladam ze to bude trvat tak mesiac aspom...

kesidi

Ja moj partner sme sa chceli prvi krat milovat, ale ja som sa zlakla. Velmi som to chcela ja chcem, ale bojim sa toho ze to nebude mat taky vysledok ako cakame. A navyse sa mi vratili spomienky. Ked som mala dvanast jeden muz ma sexualne obtazoval skoro ma znasilnil.

Deliiiiiiccc

som baba mam 16 rokov...mozno vam pridem divna ale ja som to vyriesila inak...mala som chalana chceli sme to bola som pripravena...nevosiel do mna...nehali sme to tak... kamoska mi poradila ze mam skusit vibrator...tak som si dala kupit jednej babe ktora ma uz 19 rokov... skusila som to...bolelo to...ale nie tak ako s tym chalanom...a preco? pri masturbovani som bola uplne uvolnena.. pri tom chalanovy...ani tak nie...takze asi vazne ide o to uvolnenie a ak chcete aby vas ozajstny sex bol uplne bez bolesti tak skuste ten vibrator.. =) zbavil ma sice panenstva ale moj 1. sex stal naozaj zato! a hnet som dosiahla orgazmus! =) len do toho

valentina rossi

moja mala, pocuvaj..moj prvy sex som mala v 19 rokoch..aby sa do teba dostal, musis byt tam dole poriadne mokra a najlepsie je ked ta on sam trosku poroztahuje prstami, jeden potom nech skusi aj dva popripade ho popros aby to tam dole trosku s jazykom oblizol..osprchuj sa predtym a bude to fajn atd..pomaha to ja som mala ten isty problem a teraz sme stastni.

matokiss

Ahojte baby podla mojho nazoru je velmi natom ked sa zena boji tak ju ma stiahnutu,preto si myslim ked naplno je rozhodnuta a miluje toho cloveka ze by mu dala vsetko tak je to take ako aj inokedi..Ja ked som s priatelkou spal prvi krat na silvestra sme si popili pol litrovku a skocila po mne a chcela to sama prvi krat a islo to uplne normalne ako keby nebola ani panna bola taka nazhavena a mokra ze no..papa

kikax

A hlavne o partnerovi, ak priateľ sám dobre nevie čo robiť a ak nie je k tebe dostatočne nežný tak ťa to bude myslím bolieť vždy.